updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Selecció Catalana Juvenil Femení guanya el Torneig de Madrid

La Selecció Catalana Juvenil Femenina va demostrar la setmana passada que és una de les fermes candidates a estar a les places d’honor dels imminents Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials. I és que les noies de Dolo Martín, Andreu Marín i Maria Cadens es van adjudicar el prestigiós Torneo Comunidad de Madrid.

Les catalanes van realitzar un torneig immaculat, vencent els tres partits que van disputar. Dijous van debutar amb triomf davant d’Euskadi per 30-22, mentre que divendres vencia a Astúries per 25-22. Dissabte era el gran dia, ja que s’enfrontava amb l’amfitriona, Madrid. El guanyador del duel seria alhora el campió del torneig –l’empat li servia a Catalunya-. I les nostres es van fer amb la victòria per un ajustat 23-22, assolint la primera posició final a la competició. 

Les infantils terceres

Bona imatge la que va oferir també a Madrid la Selecció Catalana Infantil Femenina de Xavi Vilella, Andrea De la Torre i Raquel Vázquez, tot i finalitzar en tercera posició de la seva competició.
 
La SCIF va perdre el partit inaugural del torneig enfront d’Astúries per 15-16, fet que va marcar el transcurs de la competició per a les nostres. Divendres, però, es van refer amb una convincent victòria contra la Comunitat valenciana (22-15). A la jornada final, amb remotes opcions d’endur-se el Torneo Comunidad de Madrid, les catalanes van caure amb l’equip amfitrió –que va acabar enduent-se el títol- per 18 a 13.
 
L’estada a Madrid de la delegació catalana va finalitzar dissabte presenciant en directe des del Palacio de Vistalegre del triomf del FC Barcelona Intersport a la pista del Atlético de Madrid en partit corresponent a la Lliga ASOBAL.

Entrevistes