updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Selecció Catalana Cadet Femenina acaba quarta

  • Escrit per FCHandbol.cat

Van lluitar fins l’últim moment, però la Selecció Catalana Cadet Femenina no va poder aconseguir la medalla de bronze, finalitzant en quarta posició del Campionat d’Espanya de Seleccions, després de perdre, per la mínima, davant de Canàries per 32 a 31.

Les noies dirigides per Bernat Colomer, Xavi Vilella i Raquel Vázquez, es van refer de la derrota a semifinals i van començar amb molta força i intensitat el partit contra Canàries, amb la medalla de bronze en joc. El gran inici, per part catalana, les va portar a dominar el marcador per 2-10 en el minut 12 de joc. A partir d’aquí les coses van canviar, un parcial, a favor de Canàries, de 15 a 4, va fer que les catalanes arribessin, a la mitjà part, tres gols per sota, 17-14.
 
A la represa, Catalunya, sense baixar els braços en cap moment i amb un nivell de lluita i actitud molt gran, va anar apropant-se, en el marcador fins empatar en varies ocasions, l’última a falta de 5 minuts pel final. A partir d’aquí, Canàries va agafar mínims avantatges a l’electrònic, que va saber administrar bé, fins arribar al 32-31 final, que donava el bronze a les Canàries i la quarta posició a la nostra selecció.
 

Entrevistes