updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Selecció Catalana acaba setena d'Espanya juvenil femenina

La Selecció Catalana juvenil femenina ha acabat en setena posició al Campionat d'Espanya de seleccions disputat a Pontevedra del 3 al 8 de gener. Les noies dirigides per Pep Vives, Toni Gilabert i Núria Rosell van fer una bona primera fase, però als creuaments pel títol van caure contra les amfitriones, en un campionat amb una important igualtat i nivell.

Catalunya va acabar segona del grup A, guanyant dos dels tres partits jugats i evitant el tall (la última de grup quedava eliminada). Primer van guanyar a València 30-26 (destacant els 11 gols d'Ona Muñoz), en el segon van perdre 25-31 amb Andalusia, per acabar guanyant-se la segona plaça contra Castella-Lleó 33-31.

Però als creuaments de quarts de final van perdre contra Galícia, les amfitriones per un ajustat 27 a 29. De nou va tornar a ser molt important l'aportació ofensiva de la jugadora mataronina del Castelldefels Ona Múñoz (altre cop amb onze gols) però la iniciativa va ser sempre de les locals que amb el suport dels seus van guanyar-se el pas a semifinals.

 

Setè lloc final
En la lluita del cinquè al vuitè lloc van perdre primer contra Castella i Lleó (24-22), però en el darrer partit van tornar a guanyar superant Navarra 26-31 i assolint el setè lloc final. El campionat va ser guanyat de manera clara per la selecció de Madrid contra Euskadi.

La Selecció Catalana Juvenil Femenina ha estat formada per les jugadores Mariama Jallow, Karolina Levanaite, Silvia Ausás, Eva Torremorell, Anna Nin, Núria Giro, Anna Rojas, Claudia Romero, Esther Torregrosa, Hatou Jabby, Anna Sancho, Judith Vizuete, Ona Muñoz i Joana Rieres; més el cos tècnic format per Pep Vives, Toni Gileabert, Núria Rosell, Virginia Pagès i Denys Santamaria.

Entrevistes