updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Arrenca la 21a edició de la Granollers Cup

Arrenca la 21a edició de la Granollers Cup Foto: @bmgranollers

Des d'aquest dimecres 26 fins al diumenge 30, més de 4900 jugadors i jugadores de fins a 20 anys d’arreu del món seran a casa nostra per disputar la Granollers Cup.

Una munió de visitants que han anat arribant les darreres hores i que competiran a Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles i Vilanova del Vallès. S’allotjaran en escoles, càmpings i hotels de la capital vallesana i rodalia, i aquest mateix dimecres ompliran els carrers de la ciutat en la tradicional i espectacular rua inaugural que començarà aquest dimecres a les 20h a la Plaça de la Porxada i acabarà a l'Olímpic vallesà.

Vídeo oficial de l'edició 2018

Durant la seva estada aprendran i conviuran amb joves de diferents països, i gaudiran d’un intercanvi cultural que alhora els enriquirà com a esportistes en el torneig d’handbol base més important del sud d’Europa.

Consulta els HORARIS dels partits i CLASSIFICACIONS

4 continents, 12 països i 324 equips participants amb rècord d’equips catalans

Després de batre rècords en diverses ocasions, la Granollers Cup 2019 manté les bones xifres d'anys anteriors amb més de 4900 participants. Enguany baixa la participació internacional (78 equips) però, per contra, puja la catalana establint un nou rècord històric (188 equips) i la de resta de comunitats autònomes de l’Estat, que ha pujat en 6 equips (54 equips).

Mantenint la tònica de les altres edicions, la categoria on hi ha més inscrits és la Cadet, amb 123 equips femenins i masculins, seguida per la categoria Infantil, amb 97 equips participants (17 més que en l’edició passada).

Pel que fa a la procedència dels equips estrangers, cal destacar que arribaran equips d’Algèria, de Bòsnia i Hercegovina, de Brasil, de Colòmbia, de Dinamarca, de França, d’Islàndia, d’Israel, de Mèxic, de Noruega, de Rússia i de Suècia. Pel que fa a la resta de comunitats autònomes, arriben participants procedents d’Andalusia, Madrid, Illes Balears, Comunitat Valenciana, Cantàbria, Illes Canàries, Castella i Lleó, Euskadi, Navarra i Melilla.

Enguany la participació masculina i femenina segueix gaudint d'una certa igualtat: el 56% dels inscrits són jugadors i el 44% restant, jugadores.

Els padrins d'enguany

Com és habitual hi haurà un padrí i padrina de l'edició, que enguany seran la internacional del KH7 Granollers Kaba Gassama i l'exjugador del club i també internacional Marc Cañellas que des de fa una temporada juga a Suècia, al Kristianstad.

Entrevistes