updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Primeres Jornades d’handbol a la Bisbal d’Empordà

  • Escrit per Maniacs (Club H. Bordils)
I Jornades d'handbol a la Bisbal de l'Empordà I Jornades d'handbol a la Bisbal de l'Empordà

El dijous 23 i divendres 24 de febrer es varen dur a terme les Jornades Esportives de la Bisbal d’Empordà, que van servir per promoure l’handbol entre uns 300 alumnes de cinquè i sisè de primària de la ciutat.

 


Les jornades es van celebrar al Pavelló firal i al Pavelló d’Esports Municipal de la Bisbal i van ser organitzades pel Patronat Municipal d’Esports i el club H. Bordils, amb la col·laboració de les escoles del Mas Clarà, Joan de Margarit i el Cor de Maria.


Cinc monitors del club H. Bordils, els mestres dels alumnes i els tècnic del Pavelló d’Esports Municipal van acompanyar els alumnes en aquestes jornades. El funcionament de les jornades consistia en un circuit de 4 estacions en el Pavelló firal i partits simultanis a l’altre pavelló, per tal de poder gaudir i aprendre de l’handbol de la manera més divertida i lúdica possible. El recorregut d’habilitat esportiva al Pavelló firal oferia quatre espais per potenciar l’habilitat esportiva enfocada a la pràctica de l’handbol, amb exercicis que potenciaven l’habilitat amb la pilota i el salt, la punteria en el tir i la pràctica del joc. Posteriorment els alumnes passaven al Pavelló d’Esports per dur a terme partits simultanis d’handbol.

Entrevistes