updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Diumenge d'Handbolicat a Guissona i Sant Pere de Ribes

  • Escrit per FC Handbol

Aquest diumenge es durà a terme a Guissona una nova edició de la tradicional Trobada HandboliCat de la demarcació de La Segarra, que en aquest 2012 arriba ja a la cinquena edició. Mentre que a Sant Pere de Ribes

La Trobada, organitzada per l’ACLE Guissona, conjunt local, veurà com es disputa, paral·lelament, la primera jornada del Campionat de la Catalunya Central Lleida 2011-2012 de les categories aleví femení i masculí-mixt. La jornada s’iniciarà a les 10:00 hores del matí al Pavelló Municipal de Guissona, on hi haurà tres pistes de MiniHandbol, que es complementaran amb la pista de la pista polivalent annexa.
 
La Trobada HandboliCat comptarà amb un total de 24 equips, que es distribuiran en cinc categories diferents: benjamí, aleví masculí, aleví mixt, aleví femení i prebenjamí. Els partits de la mateixa tindran una durada de 20 minuts, repartits en dues parts de 10 minuts cada una. Com és habitual en les Trobades, no es tindran en compte els marcadors, ja que es tracta d’una jornada de formació i promoció d’handbol entre els més petits.
 

Diumenge d'Handbolicat al SEA Els Costerets

La Secció Esportiva de l’AMPA (SEA) Els Costerets de Sant Pere de Ribes ja tenen tots els preparatius a punt per a la II Trobada HandboliCat. Una vegada tancat el procés d’inscripció dels equips, es pot considerar ja que la Trobada serà un autèntic èxit per la seva impressionant participació.

La Trobada, organitzada per la SEA Els Costerets amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Handbol, el Consell Esportiu del Garraf i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, reunirà diumenge al matí a més de 500 joves esportistes representant 50 equips al Pavelló Municipal de la localitat i a les seves pistes annexes.
 
La jornada estarà dividida en dos focus principals. Per una banda es disputarà el torneig aleví, tant en categoria masculina com femenina, mentre que per l’altra es celebrarà la Trobada HandboliCat destinada als conjunts prebenjamins.
 
La competició aleví masculina acollirà 16 equips repartits en 4 grups de 4 equips. Es disputaran les pertinents lliguetes en format de tots contra tots, on els campions de cada grup es classificaran per a les semifinals de la competició.
 
Pel què fa al torneig en categoria femenina, els 11 equips inscrits es distribuiran en dos grups de 4 i en un tercer de 3. Amb el mateix format de competició, els tres campions de grup i el millor segon accediran a els semifinals del torneig. En ambdós casos els partits, on només comptaran els gols totals (i no les parts guanyades), es disputaran a 3 parts de 10 minuts.
 
Pel què fa a la Trobada, que no tindrà cap component competitiu ja que els resultats no es tindran en compte pel desenvolupament de l’activitat –només es busca promoure l’handbol entre els més petits, també estarà dividida entre la Trobada Benjamí i la Trobada Prebenjamí.
 
En la primera categoria 12 equips estaran repartits entre els 3 grups de 4 equips, mentre que a la Prebenjamí els 7 conjunts participants estaran distribuïts en només dos grups. A la Trobada els partits també es disputaran en tres parts de 10 minuts cada una.

Font: FC HANDBOL

Entrevistes