updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

SEGUIMENT: Barça i Granollers primers de grup, demà dissabte busquen la final catalana

SEGUIMENT: Barça i Granollers primers de grup, demà dissabte busquen la final catalana Fotos: @FCBHANDBOL I @BMGRANOLLERS

El dimecres a la tarda va arrencar a Alcobendas la fase final del campionat d'Espanya Juvenil masculí, amb dos equips catalans –Barça i Granollers– en busca de les medalles.

Els dos equips catalans arriben com a clars candidats al títol. El juvenil del Barça, entrenat per Raul Entrerríos, arriba com a campió de Catalunya i havent superat la fase de sector disputada a la Ciutat Esportiva de forma molt contundent amb tres clares golejades.

Per la seva banda, el BM Granollers, entrenat per Héctor del Pino, és el subcampió català havent perdut només contra el conjunt blaugrana (i en dos partits molt ajustats (31-29 a la ciutat Esportiva i 20-23 a Granollers). Els vallesans van haver de suar molt més a la fase de sector, eliminant en el partit decisiu a l'Agustinos d'Alacant que era l'amfitrió de les fases.

Tota la fase final es pot seguir en directe a través del canal de Youtube de la RFEBM

Dissabte al matí les dues semifinals amb duel català - madrileny

Els dos equips catalans demostrant el seu altíssim nivell s'han classificat com a primers de grup amb tres victòries. El Barça amb una diferència de +59 gols en els tres partits i el Granollers amb +32. Tenint en compte la relativa igualtat entre els dos equips al campionat català, que el Barça juga contra l'iKasa Madrid que va perdre per 19-30 davant el Granollers, i que l'equip vallesà juga contra l'Alcobendas que ha perdut 22-39 davant el Barça, no és gens utòpic pensar en una final catalana per al diumenge. Esperem que així sigui guanyant les dues semifinals.

IKasa Madrid - Barça, 10 hores

Seguiu-lo en directe:

Alcobendas - Granollers, 12 hores

Seguiu-lo en directe:

Així han arribat a semifinals...

El Barça, al Grup I

Jornada 1 - Dimecres
BARÇA 43-22 Grupo IMQ Covadonga

Jornada 2 - Dijous
CBM Carboneras Cantera Sur 24-45 BARÇA

Segon triomf, i també ben contundent, del Barça, que ja col·loca l'equip de Raul Entrerríos a les semifinals. En el partit de divendres es jugaran el primer lloc del grup amb l'Alcobendas.

Jornada 3.- Divendres
Alcobendas 22-39 BARÇA

El BM Granollers al Grup II

Jornada 1 - Dimecres
KH7 BM GRANOLLERS 35-26 Anaitasuna

Jornada 2 - Dijous
BM iKasa Madrid 19-30 KH7 BM GRANOLLERS

Segon triomf de l'equip d'Hèctor del Pino, amb una brillant demostració defensiva, que també els situa a la semifinals i molt probablement com a primer de grup, ja que encara que perdés en l'últim partit només el pot igualar un dels dos equips als que ja han guanyat.

Jornada 3 - Divendres
Ademar León 24-36 KH7 BM GRANOLLERS

Recordem com van anar les Fases de Sector

Entrevistes