updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Només el Barça estarà en final del Campionat d'Espanya juvenil

L'equip blaugrana després de la semifinal Fotos: Sandra Lázaro, @FCBHandbol L'equip blaugrana després de la semifinal

Demà es jugarà l'última jornada del Campionat d'Espanya juvenil, tant en categoria masculina com femenina, i el Barça serà l'únic equip català en final.

Categoria masculina

La contundent derrota patida ahir pel BM Granollers contra l'Elda va portar a un enfrontament entre Barça i Granollers a la semifinal. En ella l'equip blaugrana s'ha pres la revenja de la final de la Lliga Catalana Juvenil i ha guanyat per 35-31 classificant-se per a la final, després de dominar pràcticament durant tot el partit (21-16 al descans).

Han destacat Bruno Reguart i Aleksandar Cenic (8, gols cada un) pel Barça i Ferran Castillo (11) i Gerard Domingo (7) per part granollerina.

La final serà a les 13 hores i en ella el Barça es trobarà amb el Cisne de Pontevedra, un equip al qual el BM Granollers va guanyar per 36-30 a la fase de grups.
Abans a les 11 hores l'equip granollerí jugarà pel bronze contra l'Anaitasuna de Pamplona.

El vídeo de la semifinal Barça - Granollers

Categoria femenina

L'Handbol Sant Vicenç s'ha vist les cares en la semifinal amb el BM Torrevieja, l'equip amfitrió, que era el primer classificat de l'altre grup i ha caigut derrotat clarament per 26-15. L'altre finalista serà el Pozuelo Calatrava en partit que es jugarà a les 12:30 hores.

L'equip vicentí jugarà a les 10:30 hores del mati contra el Porriño en la lluita pel bronze estatal.

Entrevistes