updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Barça i Granollers en nois, i Sant Vicenç, en noies, jugaran el dissabte les semifinals estatals juvenils

Els tres equips semifinalistes Fotos: Dels propis clubs Els tres equips semifinalistes

Des del dimecres s'estan disputant les fases finals dels Campionats d'Espanya juvenils, tant masculins com femenins i tres equips catalans s'han classificat per a les semifinals.

Categoria femenina

Es disputa a Torrevieja i l'Handbol Sant Vicenç s'ha classificat per a les semifinals com a segon de grup, després de guanyar el CB Elche (23-22) i el BM Gijón (27-26) i perdre contra el Porriño gallec per 22-33.

Per la seva part el BM La Roca ha quedat eliminat en perdre davant les amfitriones del BM Torrevieja (26-21) i el Pozuelo de Calatrava (32-26). En l'últim partit ja sense opcions, l'equip roquerol ha guanyat el Carballal per 23-22.

Dissabte a les 19 hores l'Handbol Sant Vicenç es veurà les cares amb el BM Torrevieja, l'equip amfitrió i primer classificat de l'altre grup.
L'altra semifinal a les 17 hores serà Pozuelo Calatrava contra Porriño.

Categoria masculina

En el grup I que es disputa a Alacant, el Barça ja està classificat per a les semifinals després de superar l'Agustinos d'Alacant (37-29) i l'Ikasa Madrid Las Rozas (36-32). En el tercer partit ha superat l'Anaitasuna de forma contundent per 45-27.

En el grup II que es juga a Elda, el BM Granollers va guanyar el Cajasur Córdoba (34-29) i el Club Cisne de Pontevedra (36-30). Avui contra l'equip amfitrió s'ha viscut un ambient impressionant (no hi ha Covid-19 a Elda??) i l'equip local ha guanyat per 36-29. Per sort havia de guanyar de 8 per deixar fora l'equip granollerí que ho ha passat molt malament per classificar-se.

El vídeo del partit Elda - Granollers

Aquest resultat ha fet que el Granollers cedís el primer lloc al Cisne de Pontevedra i s'hagi de veure les cares a semifinal amb el Barça.

Demà dissabte semifinals:
Barça - Granollers a les 17:30 hores
Cisne- Anaitasuna a les 19:30 hores

Entrevistes