updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Handbol Sant Vicenç guanya el títol català juvenil femení

L'Handbol Sant Vicenç guanya el títol català juvenil femení Foto: @fedcathandbol

L'Handbol Sant Vicenç va emportar-se el títol català juvenil femení després d'un intens cap de setmana amb un doble duel davant La Roca.

En directe per Xala i amb públic a les graderies als dos pavellons, igual que la setmana passada en la masculina, gran espectacle i emoció en la final de la Lliga Catalana juvenil femenina amb dos partits de màxima igualtat decidits per petits detalls.

Anada: FH SANT VICENÇ 27-26 AVANNUBO BM LA ROCA

Com era d'esperar, molta igualtat i emoció des de l'inici d'aquesta final a doble partit. Un partit d'anada que va acabar amb un darrer gol local (el 27-26) de Marta Siñol, en un partit en que va brillar la roquerola Ester Somaza amb 11 gols.

Tornada: AVANNUBO BM LA ROCA 25-27 FH SANT VICENÇ

A la tornada el conjunt roquerol, entrenat per Sergi Rotllant, va estar dominant tot el partit fins el 25-24, però llavors es va encallar en atac i no va aconseguir fer cap més gol. Amb 25-25 els dos equips van errar dos penals (llançats per les màximes golejadores de cada equip), però a dos minuts pel final també des dels 7 metres Marta Siñol va avançar a les vicentines obrint la porta del triomf. Finalment, amb un un darrer parcial vicentí de 0 a 3 el títol va caure del costat de les noies entrenades per Pepo Mestre i Dani Ariño.

Les màximes golejadores del partit decisiu van ser la local Ester Somaza (9 gols) i la visitant Júlia Nuez (8)

Bronze per l'Ascó

Gran nivell també en el duel pel bronze, entre el BM Granollers i l'Ascó. En el partit d'anada al Vallès triomf local per un ajustat 27-26. Però l'endemà les ebrenques, entrenades per Pau Lanceta, van donar la volta de manera folgada amb un triomf clar 31-26.

Entrevistes