updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Granollers i La Roca passen a la fase final del Campionat d'Espanya Juvenil Femení

Tres equips catalans (Granollers, Amposta i La Roca) disputaven aquesta setmana la fase de sector dels campionats d'Espanya juvenil femení. I el resultat ha estat un destacable 2 de 3. La cara ha estat pels dos equips vallesans, que han aconseguit superar les seves fases de sector i seran a la fase final, mentre que l'Amposta només ha pogut guanyar un partit d'un grup molt dur guanyat per l'Itxako Navarra (l'equip més potent de l'Estat).

El campió Granollers passa jugant a casa

El KH7 BM Granollers ha jugat i guanyat el seu sector, disputat a casa, al Pavelló Olímpic de Granollers. Passen a la fase final després de guanyar els tres partits amb 97 gols a favor i 70 en contra.

Van començar el divendres derrotant el Maravillas Benalmàdena (33-20), el dissabte el Puerto del Carmen (37-28), i aquest diumenge el rival més complicat del grup, el Mar Sagunto (27-22).

Consulta'n la classificació i els resultats clicant aquí

L'Amposta superat per l'Itzako

L'Amposta jugava a Estella, i el primer dia ja va jugar contra l'equip amfitrió, l'Itzako Navarra. Les locals (que han acabat campiones del grup) van superar 30-23 a les catalanes mermant molt les possibilitats de passar a la següent fase. n el segon partot també van caure (30-20) contra Zarautz, però almeny en el darrer partit han pogut sumar un triomf clar contra ei Toropasion Agreda (42-25).

Consulta'n la classificació i els resultats clicant aquí

La Roca campió de grup al País Basc

El BM La Roca no ho tenia fàcil tampoc a Ermua, però finalmeny ha passat amb tres resultats prou clars. El divendres va aconseguir superar l'amfitrió Ermuko Errotabarri per 32 a 26, dissabte va superar clarament el Tejina 21-35 (que acabaria segon), mentre que el diumenge s'han assegurat el passi a la fase final guanyant el Sargardia 37-23.

Consulta'n la classificació i els resultats clicant aquí

Entrevistes