updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 BM Granollers campió del Top-4 Juvenil Femení

  • Escrit per FCHANDBOL / CATH

El KH-7 BM Granollers va fer bons els pronòstics i després d'acabar en primer lloc la fase regular, el cap de setmana va revalidar a Amposta el títol de campió de la Lliga Catalana Juvenil Femenina després de derrotar a la gran final del TOP4 el CH Amposta per 15-23. El BM La Roca es va adjudicar la tercera posició al superar en el tercer i quart lloc el Cooperativa de Sant Boi (32-24), i acompanyarà a Granollers i Amposta als Campionats d’Espanya de clubs.

KH-7 Granollers i CH Amposta havien arribat a la gran final de la competició després de desfer-se a les semifinals de CRC Cooperativa i BM La Roca, respectivament. Les granollerines, campiones de la Fase Regular, es van desfer de les del Baix Llobregat sense massa complicacions (31-20), mentre que les amfitriones van haver de suar més per deixar fora el BM La Roca (33-31).

La gran final es preveia igualada i plena d’emoció. Fa unes setmanes les tarragonines ja havien derrotat al Granollers a la seva pista (31-28), però les noies dirigides per Robert Cuesta sabien que era el seu dia.

Així, un parcial fulgurant de 1-5 de sortida deixava clar que les vallesanes eren les grans favorites, amb un bloc de jugadores de molta qualitat que formen part de l’exitosa Selecció Catalana Juvenil Femenina. Les bones accions individuals de la primera línia granollerina i la magnífica actuació defensiva de Hatou Jabby i de Lorena Ramírez sota els pals permetien a les barcelonines posar terra de per mig. L’Amposta no aconseguia trobar forats a la sòlida defensa vallesana i li era impossible acostar-se al marcador. I així s’arribava a la mitja part de la final, amb avantatge per a les noies de Robert Cuesta per 8-14.

A la represa l’Amposta va sortir amb molta força i de seguida va retallar distàncies al marcador. Semblava que hi havia final i que res estava decidit. Però la benzina es va acabar ben aviat. El Granollers mantenia un impressionant nivell defensiu que li permetia manar sempre al marcador amb comoditat i jugar a la perfecció amb el tempo del partit. Lorena Ramírez, finalment designada millor jugadora de la final, mantenia el mur a la seva porteria i l’Amposta s’anava quedant sense forces. Al final, 15-23 pel KH-7 BM Granollers, que amb aquest triomf revalida el títol assolit la temporada passada a La Roca del Vallès.

Robert Cuesta, entrenador granollerí, va voler agrair a la fi del partit “tota la feina realitzada per aquest magnífic equip, en especial en l’aspecte defensiu. Vull agrair, a més, totes aquelles persones que han col·laborat per tal que aquest grup millori cada dia a dia, que acaben sent essencials, i que m’han ajudat moltíssim a créixer al seu costat i a fer que l’equip sigui millor pas a pas”. Finalment, el tècnic vallesà va voler fer menció especial a quatre persones claus dins d’aquest projecte esportiu “com són l’Anna Pi, el Carlos Viver, l’Antonio Rama i l’Antonio García. Gràcies a tots ells”.

CH AMPOSTA 15 - 23 KH7 BM GRANOLLERS

Club Handbol Amposta (8+7): Naomi Arasa i Karolina Levanaite (porteres); Alba Gisbert, Andrea Gil, Joana Rieres (1), Paula Zaragoza, Anna Nin (3), Paula Ripoll, Júlia Solà (2), Esther Juncosa, Georgina Vila (7), Judit Tortajada (2), Macarena Galdames i Cedelyn Días.

KH-7 BM Granollers (14+9): Lorena Ramírez (portera), Maria Floriach (4), Thaís Podall, Judith Vizuete (5), Belén Reche, Emma Boada (2), Hatou Jabby (1), Clara Poo (4), Sandra Manso (1), Anna Solà (2), Andrea Montero, Patrícia Espínola (2) i Lídia Grañana.

+ Galeria de fotos a la web de la FCH

Entrevistes