updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Segon triomf de la temporada del juvenil femení del Mataró

  • Escrit per JOV. H. MATARÓ

El juvenil femení va aconseguir a Castelldefels la segona victòria de la temporada, que pràcticament assegura la desena plaça de Lliga Catalana per davant precisament del Castelldefels. Un fet potser anecdòtic, però que per un equip format al 90% per jugadores de primer any i amb grans reforços de l’equip cadet, permet pensar amb optimisme de cara al futur.

El partit va començar amb un excel·lent parcial de 0-6 que les mataronines (a causa de dues baixes per viatge, i una per lesió) jugant amb només sis jugadores de camp i dues porteres, van saber gestionar molt bé durant tot el partit. Al descans el resultat era de 9-16, i a la segona meitat encara es va poder ampliar el resultat fins el 23-31 definitiu.

Però el més positiu és que es confirma la trajectòria ascendent, sobretot pel que fa al joc, després de dos dignes derrotes contra Granollers i Amposta. I el fet d’aconseguir mantenir unit un grup escàs pel que fa a nombre de jugadores, però amb un gran compromís. Es pot veure en el fet que en aquest partit van marcar totes les jugadores presents, i les dues porteres van fer aturades de gran mèrit.

CASTELLDEFELS - JHM JUVENIL FEMENÍ- 23 - 31

Pel JOVENTUT HANDBOL MATARÓ van jugar: Ari i Bianca, porteres; Vero (9, 4 de p.), Mònica (4), Aïda (2), Júlia (7), Irene (4), Clara (5).

Entrevistes