updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Injecció d’ànims pel juvenil femení de l'Igualada

  • Escrit per CH IGUALADA


Dissabte les noies juvenils del CH Igualada van jugar a Mataró la jornada 14 de la lliga catalana juvenil femenina contra l'Handbol Mataró.
En el inici del partit els dos equips semblaven estar més nerviosos del que és habitual, fins que el Mataró va inaugurar el marcador en el minut tres, això va fer que les jugadores del CH Igualada comencessin a treballar i aviat es van posar davant en el marcador, amb un parcial de 8 - 0 i un atac basat en ràpids contraatacs i un joc que va aprofitar molt bé els seus extrems, es van distanciar al marcador i van arribar al descans amb un marcador favorable de 7 - 18.


A la segona meitat el CH Igualada va gestionar a la perfecció la seva diferència de gols, i fins i tot la va ampliar gràcies a la magnifica actuació de la seva portera que va fer 14 parades a la primera part i fins a 18 a la segona, així van aconseguir el resultat final del 18 - 36, victòria que els suposa una injecció d'ànim que segur els vindrà molt bé.


LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA Grup ÚNIC. Jornada 14


Joventut Handbol Mataró 18 – CH Igualada 36

Per l’Igualada, dirigides per Jordi Riba, van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrubias, Nora Muñoz, Jordina Marsal, Elena Mínguez. Portera: Miriam Pla. Entrenador: Jordi Riba. Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

Entrevistes