updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Cinc equips catalans classificats per a la fase final estatal infantil

Els equips de Les Franqueses i Sant Andreu en infantils femenines (esquerra) i Barça, Sant Andreu i Granollers en infantil masculins (dreta) estaran a la fase final estatal Fotos: de les xarxes dels quatre clubs Els equips de Les Franqueses i Sant Andreu en infantils femenines (esquerra) i Barça, Sant Andreu i Granollers en infantil masculins (dreta) estaran a la fase final estatal

Aquesta passat cap de setmana s'han disputat les fases de sector estatals en la categoria infantil, tant masculina com femenina, i ja sabem que cinc equips catalans estaran a les fases finals.

Fases de sector estatals

INFANTIL FEMENÍ: Les Franqueses i Sant Andreu classificats

Les Franqueses jugava a casa. Van derrotar en el seu subgrup el Beti Onak (35-22) i el Zarautz (24-13). Després a la final van derrotar l'Onda per 24-14, classificant-se per a la fase final que es disputarà a Pamplona.

Sant Andreu jugava a Alacant. Va superar en els primers enfrontaments al BM Secar mallorquí per 25-13 i 28-18, i en la final va derrotar l'equip amfitrió de l'Agustinos Alicante per 12-23, classificant-se d'aquesta manera per a la fase final.

Sant Joan Despí jugava a Cartagena. Va perdre contra Mislata (21-23), Cartagena (15-16) i van superar el Fuengirola (20-12), acabant en tercer lloc i quedant fora de la fase final.

Amposta jugava a Almeria. Van perdre contra Roquetas (30-17), Pozuelo de Calatrava (19-18) i van guanyar l'Elda (18-12), acabant en tercer lloc i quedant .

SORTEIG FASE FINAL

El campionat es disputarà entre el 15 i el 19 de juny al pavelló de l'Anaitasuna a Pamplona.
En el grup I hi jugaran LES FRANQUESES, Puerto del Carme (Las Palmas), Anaitasuna i Mislata
En el grup II ho faran SANT ANDREU; Morro Jable (Las Palmas), Roquetas (Almeria) i Torrejón (Madrid).

INFANTIL MASCULÍ: Barça, Granollers i Sant Andreu classificats

Barça jugava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i va superar Sevilla (40-18), Secar de la Real (36-6) i El Pilar Valencia (39-15), classificant-se per a la fase final.

Granollers jugava a Saragossa. En el subgrup de 2 va superar el Roquetas (victòria per 37-28 i derrota per 24-26). En la final va derrotar el Domicos Zaragoza per 25-32, classificant-se per a la fase final.

Sant Andreu a Aranda de Duero. Van guanyar primer als amfitrions per 23-27, després al Guadalajara (28-36) i finalment van empatar contra el Bidasoa Irún (38-38), acabant en primer lloc i classificant-se per a la fase final.

Bordils jugava a Zarautz. Va començar guanyat l'Amenábar (20-24), després va perdre davant el Cantolagua navarrès (21-50) i l'Iplacea (23-27), acabant en tercer lloc i quedant eliminat.

SORTEIG FASE FINAL

El campionat es disputarà també entre el 15 i el 19 de juny.
En el grup que jugarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper jugaran BARÇA, SANT ANDREU, Ikasa Madrid, Covadonga Gijón.
En el que es jugarà a Granollers ho faran GRANOLLERS, Cantolagua Sangüesa (Navarra), San Sebastián de los Reyes (Madrid), Marianistas Ciudad Real

Entrevistes