updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Barça or i UE Sarrià plata a l'Estatal Infantil masculí!

  • Escrit per FCHandbol / CATH
Barça or i UE Sarrià plata a l'Estatal Infantil masculí! Foto: RFEBM

Aquest diumenge han culminat les Fases Finals del Campionat d’Espanya Infantil Femení i Masculí. Gran participació dels cinc equips catalans, destacant especialment el títol masculí del Barça i el subcampionat de la UE Sarrià. Els altres tres equips (Sant Joan Despí femení i Bordils i Palautordera masculins) han acabat tercers de grup a un pas de les semifinals.

FASE FINAL INFANTIL MASCULÍ (Bordils i Sarrià de Ter)

El Barça campió estatal i el Sarrià plata

En una temporada amb èxit aclaparador de l'handbol base català, col·locant els quatre equips a la fase final, la seu lògicament ha estat a Catalunya. Concretament dues seus, els dos pavellons dels dos equips gironins classificats: Sarrià de Ter i Bordils.

El Blanc i Verd de Bordils va ser la seu del grup I, on a banda de l’equip local, l’Handbol Bordils, hi havia el FC Barcelona Lassa, Maristas Málaga i el Covadonga. Al grup II, amb seu al Pavelló de Sarrià de Ter, hi van jugar l’amfitrió, la UE Sarrià, a més de l’Handbol Palautordera Salicrú, el CD Iplacea (d'Alcalá de Henares) i el CB Bahía de Almeria. Finalment dos equips catalans van ser a semifinals i van passar a la final, Barça i Sarrià, amb triomf final dels blaugranes que a la lliga havien caigut davant els sarrianencs.

BARÇA LASSA 33-28 UE SARRIÀ
La gran final catalana va acabar amb triomf blaugrana, gràcies a una gran primera meitat (20-11) que va fer anar als sarrianencs a remolc. Al final, la UE Sarrià va remuntar per ajustar un marcador. La millor imatge, els dos equips al final celebrant l'èxit aconseguit.

SF1 : BARÇA LASSA 40-15 Bahía de Almería

SF1 : UE SARRIÀ 29-21 Covadonga

J1 : BARÇA LASSA 32-30 Covadonga

J1 : HANDBOL BORDILS 31-25 Maristas Málaga

J2 : Maristas Málaga 29-27 Covadonga

J2 : HANDBOL BORDILS 28-30 BARÇA LASSA

J3 : BARÇA LASSA 35-18 Maristas Málaga
El Barça va tancar la fase de grups amb un triomf contundent que certificava la primera plaça de grup.

J3 : HANDBOL BORDILS 20-28 Covadonga
El conjunt local no va poder superar divendres al Covandonga i acaba tercer en un triple empat. D'aquesta manera els de Quim Cos tanquen una magnífica temporada fregant les semifinals estatals.

J1 : PALAUTORDERA SALICRÚ 35-30 CD Iplacea

J1 : UE SARRIÀ 25-23 Bahía de Almería

J2 : Bahía de Almería 30-28 CD Iplacea

J2 : UE SARRIÀ 19-17 PALAUTORDERA SALICRÚ

J3 : PALAUTORDERA SALICRÚ 23-24 Bahía de Almería
Derrota mínima del Palautordera que acaba tercer de grup a un sol pas de les semifinals.

J3 : UE SARRIÀ 26-24 CD Iplacea
El Sarrià de Ter va aconseguir un treballat triomf per ser a les semifinals com a primer de grup, evitant trobar-se el creuament amb el Barça.

FASE FINAL INFANTIL FEMENÍ (Vigo, Pontevedra)

L’únic equip català que va passar a la fase final infantil femenina va ser l'Handbol Sant Joan Despí, que es desplaça molt lluny, a Galícia, concretament a Vigo, on es trobarà a la fase de grups al Hand Vall (de Valladolid), l'Uharte i el Córdoba BM.

J1 : H SANT JOAN DESPÍ 34-29 Hand Vall

J2 : H SANT JOAN DESPÍ 28-20 Uharte

J3 : H SANT JOAN DESPÍ 22-22 Córdoba BM
Gran empat davant el primer classificat però que finalment no va servir per passar a les semifinals. Van haver d'esperar al resultat del darrer partit, però l'Uharte no va fallar i va passar com a segon.


Entrevistes