updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Quirze es proclama campió del Top-4 infantil femení

  • Escrit per Handbol Sant Quirze / CATH

Les infantils de l'Handbol Sant Quirze van fer història pel club vallesà guanyant la Fase Final TOP4 de la Lliga Catalana disputat a La Roca del Vallès.

El dissabte es van imposar a l'equip amfitrió, La Roca, per 28-17, en un partit fantàstic davant d'un rival sempre molt poderós. El partit el van dominar de cap a peus i al descans el marcador ja era de 7-17. Cal anotar que les roqueroles havien acabat la lliga regular en segon lloc, i el Sant Quirze en tercer.

El diumenge, en la gran final davant del Castelldefels (que el dia abans havia eliminat a Les Franqueses, campió de la Lliga i favorit), les quirzetenques van tornar a demostrat ser un gran equip i han tornat a dominar sempre el marcador, al descans 16-12 i mantenint com a mínim dos gols d'avantatge a la segona part, fins a l'explosió final 32-25.

Aquestes son les campiones del Sant Quirze:
Janna Sobrepera, Paula Solomando, Marta García, Elisa Escabia, Carla Guzman, Marta Rodríguez, Ona Jiménez, Noelia Ruiz, Maria Vilaseca, Andrea Jiménez, i Alba Martín. 
Els tècnics de l'equip són Joan Gosàlvez i Andrea Lyon; i el delegat Joan Sobrepera.

Ara el sector estatal a Palencia

Els propers dies 18, 19 i 20 maig es disputarà la fase de sector del Campionat d'Espanya a Palencia. Els rivals del Sant Quirze seran: Roquetas (segon d'Andalucia), Ambuiberica (campió de Castella-Lleçó) i Oberena (campió de Navarra).

Els desitgem molta sort per passar a la fase final.

Entrevistes