updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El títol català infantil masculí ratifica un ple històric del BM Granollers

El títol català infantil masculí ratifica un ple històric del BM Granollers Foto: @bmgranollers

El BM Granollers ha rubricat aquest diumenge un ple de triomfs històric a l'handbol base formatiu català. Un 6 de 6 d'un valor increïble.

Un èxit que ha arribat al Top4 disputat dissabte i diumenge a La Roca del Vallès. El primer dia es van jugar les semifinals. En la primera el BM Granollers va superar el Barça B 30-23, i en la segona el Barça "A" va superar el conjunt local del BM La Roca 34-41. Unes semifinals que podeu tornar a veure aquí.

Or granollerí, plata blaugrana i bronze roquerol

La jornada de diumenge va començar amb el partit pel bronze, que va acabar amb triomf del BM La Roca 32-22, contra un filial blaugrana que havia presentat molta guerra en la primera meitat.

Tot seguit, es va jugar la gran final Barça - Granollers, els mateixos protagonistes que en les altres dues categories masculines que ja s'havien jugat, i que va acabar amb el mateix signe: victòria vallesana. El domini va ser des de l'inici del conjunt vallesà, que al descans ja guanyava 16-9 i va acabar emportant-se el títol amb un marcador final de 28-24, tot i els intents blaugranes en busca de la remuntada.

Vídeo: Final Infantil Masculí: BM Granollers 28-24 FC Barcelona

Entrevistes