updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Igualat Top-4 infantil femení de 1a Catalana, guanyat pel Sant Cugat

Aquest cap de setmana, 4 i 5 de maig, a la Sala de Barri de Les Comes d’Igualada es va viure viscut un esdeveniment important per a l’handbol base igualadí, la fase final TOP-4 de Primera Catalana Infantil Femenina. Els quatre equips finalistes van ser el C.H.Sant Cugat que va acabar campió, el C.H.R Cornellà, el C.H.Sant Esteve Palautordera i el Club Handbol Igualada.


Dissabte, es van jugar les semifinals. A la primera va enfrontar el Sant Cugat va superar el Sant Esteve en un partit molt disputat (18 a 16) i en la segona semifinal, l’Handbol Cornellà va guanyar a l’amfitrió Club Handbol Igualada (11-10) en un partit encara més ajustat on les defenses es van imposar als atacs.

Ja el diumenge, l'Igualada va guanyar el partit pel 3r i 4t lloc, al Sant Esteve de Palautordera seguint la tònica del Top-4, per un curt i ajustat 13-11.
 
A les 12:45 començava la final d’aquest top-4. Les jugadores del Sant Cugat, van anar gairebé tot el partit per davant. La primera part va finalitzar 14-11 al seu favor. La jugadora Queralt Cotrina, com a millor jugadora d’aquesta final i les seves companyes, s’han encarregat que les del Baix Llobregat, amb moltes errades en atac, no acabessin d’acostar-se al marcador, tot i el bon partit realitzat per la seva portera Maria Loma, també premiada com a millor portera de la Final que va acabat 21-18 per les santcugatenques.Cap de setmana de festa d'handbol

Durant tot el cap de setmana, els més menuts de la casa, pre-benjamins, benjamins i alevins, ens han fet gaudir de petits partits d’entreteniment a les mitges parts dels partits, animant d’aquesta manera la grada del pavelló de les Comes. Des d’aquí el nostre més sincer agraïment.

Des del CH Igualada es vol agrair a tots el voluntaris, als més petits i més petites del club, delegats, famílies i aficionats per fer possible aquest fantàstic Top-4. Felicitar a tots els equips participants per la seva esportivitat i especialment a l’equip igualadí per la bona actuació.

Entrevistes