updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Els partits duren 50 minuts

  • Escrit per Handbol Bordils INF

Aquest diumenge al pavelló de Bordils es va poder veure una gran primera part d’handbol. Els locals van plantejar aquests primers minuts de partit amb una defensa consistent, deixant pocs espais per finalitzar, i en atac es van mostrar molt resolutius aprofitant el treball de transformacions. Però el rival sempre juga i el Mataró també hi va dir la seva amb una gran eficàcia en atac, afavorida per un bon treball de joc sense pilota. Aquesta primera part va tenir bones accions.

Però el descans no se’ls hi va posar massa bé als bordilencs, que quan tenien l’opció de posar terra pel mig es van veure superats per un bon inici dels mataronins. La contundència defensiva i la fluïdesa en atac de la primera part mostrada pel Bordils es van convertir en accions precipitades que van ajudar al Mataró a controlar el partit fins el final, amb un resultat de 24-29.

La bona primera part del Bordils no va tenir continuïtat a la segona, per això van arribar al final amb poques opcions de victòria. El treball hi és. Així ho demostra la primera part. Però s’ha de ser ambiciós i constant si volen anar recollint els fruits. 

Infantil Masculí: Handbol Bordils 24-29 Joventut Handbol Mataró

Entrevistes