updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Arriba la recompensa a Bordils

  • Escrit per Handbol Bordils INF

Si a la primera jornada l'infantil masculí del Bordils fregava la victòria a Gavà, aquest cap de setmana deia “al sac i ben lligat” i aconseguia dos punts ben merescuts contra el Sant Quirze. A vegades es fa un bon handbol i es perd, d’altres, com aquest dissabte, el joc no és tan fluid però es guanya. Tot i això, aquesta victòria és per gaudir-la!

A Bordils, el partit va començar amb una intensitat més baixa de l’habitual. Cap equip aconseguia imposar el seu ritme joc però eren els locals que agafaven avantatges d’un o dos gols. Als bordilencs els costava controlar el joc amb el pivot del Sant Quirze, mentre que aquests patien amb les transformacions que plantejava el Bordils. A mesura que el partit va anar avançant, les dues defenses es van ajustar i els atacs havien de ser més variats. El marcador seguia igualat, però sempre amb el Bordils per davant. Quan s’apropava el final, el Sant Quirze va posar un parell de marxes més per intentar endur-se el partit, però uns grans últims minuts dels locals, especialment intensos en una defensa asfixiant on tothom ajudava, van neutralitzar qualsevol reacció visitant. El resultat final va ser de 30-28.

Es tancava l’anterior crònica dient que “aviat es veuria la recompensa” i aquesta no ha tardat en arribar. Ara el Bordils ha de seguir treballant als entrenaments com fins ara perquè aquesta constància s’està veient reflectida als partits. A seguir-se esforçant!

Entrevistes