updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Derrota del Bordils infantil amb bon sabor de boca

  • Escrit per Handbol Bordils INF

Aquest cap de setmana començava la segona fase de la Lliga Catalana Infantil. Ho feia amb el Bordils visitant la pista del Gavà, que entrava al grup amb 8 punts, sis més que el Bordils.

Ni bordilencs ni gavanencs tenien les plantilles al complert, però aquestes baixes no van ser impediment perquè a la pista hi hagués un alt ritme de joc. Amb uns sistemes defensius molt oberts i profunds, els dos equips van disputar uns primers minuts molt igualats. De seguida, però, el Bordils va poder imposar el seu ritme tan en atac, aprofitant els espais que oferia la pressionant defensa del Gavà; com en defensa, amb unes grans ajudes i essent intensos i incòmodes en tot moment. Aquest ritme va continuar a la segona part, que tot i no poder tenir un clar avantatge al marcador, seguia portant la batuta. Però en l’handbol els partits no es tanquen fins l’últim segon. En uns últims cinc minuts descontrolats, el Gavà va poder girar el marcador i guanyar 26-24.

Aquesta és una derrota amb regust de victòria, ja que el ritme de joc que va imposar el Bordils va ser dels millors de la temporada. Ara només falta que aquest ritme es mantingui tot el partit. Si segueix aquesta gran assistència als entrenaments, aviat ho veurem!


Entrevistes