updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Tancament d’una Lliga Catalana infantil desigualada

  • Escrit per Handbol Bordils INF

Sant Joan Despí i Bordils tancaven l’última jornada d’una Lliga Catalana Infantil molt dura i amb una notable diferència entre els equips de la part alta de la classificació que lluitaran pel títol, i els de la part baixa, que intentaven competir cada partit aplicant els sistemes de joc entrenats.

La primera part d’aquest últim partit va començar amb una gran intensitat dels locals, que van aconseguir avantatges al marcador molt aviat fruit d’uns atacs molt efectius, deixant el partit mig trencat als primers minuts. El Bordils, tot i tenir les coses clares i preparades, no les va saber transmetre a la pista i van arribar al descans amb un desavantatge de 8 gols (18-10). A la segona part, però, el Bordils va pujar la línia defensiva, i essent més profunds, van aconseguir neutralitzar alguns atacs del Sant Joan i ho van aprofitar per acostar-se al marcador a només 3 gols. Finalment, el desgast, i sobretot el mal inici de partit, va fer que el Bordils no pogués concretar la millora en la segona part i va veure com el Sant Joan Despí s’enduia els dos últims punts de la Lliga (33-28). Uns punts que s’acumularan per la següent fase a favor dels locals ja que aquests dos equips han quedat a la part baixa de la Lliga.

Després d’aquesta primera fase de la Lliga Catalana, el Bordils encararà la següent amb l’objectiu de seguir millorant ofensiva i defensivament, i sobretot poder competir tots els partits fins a l’últim minut.

Entrevistes