updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Progressió sense recompensa del Bordils infantil en el seu derbi

  • Escrit per Handbol Bordils INF

En el món de l’esport hi ha infinitat de paraules i qualificatius per definir un partit. Però el derbi gironí que es va viure al pavelló Blanc i Verd entre el Bordils i el Sarrià, mereix haver-lo viscut per un fer-se’n una idea. Els entrenaments durant la setmana per preparar el partit, la passió i il·lusió dels jugadors perquè arribés aquest dia i l’ambient de les grades, eren alguns dels ingredients que indicaven que seria un derbi pel record. L’handbol que es va veure a la pista va superar les expectatives dels més optimistes.

El partit va començar amb gran intensitat i cap dels dos conjunts aconseguia imposar el seu ritme, amb la qual, la igualtat tan al marcador com al joc era un fet. A la primera part, es van veure poques errades al llançament, però si algunes pèrdues de pilota que van ocasionar contraatacs per les dues bandes. Es va arribar a la mitja part amb el Sarrià dominant el marcador d’un gol.

A la segona part, un Bordils molt incòmode pel Sarrià, s’aferrava a una gran defensa 3:2:1 i aconseguia recuperar pilotes que a falta de pocs minuts per acabar el partit els posava dos gols per davant. Finalment, però, uns últims minuts amb un punt de descontrol fruit dels nervis, van acabar jugant una mala passada al Bordils que va veure com l’esforç no obtenia recompensa i el Sarrià s’enduia el derbi per 29 a 31.

Tot i no tenir un estímul positiu en forma de victòria, el Bordils va demostrar que pot competir amb equips que uns mesos enrere semblaven inabastables. Aquesta gran progressió és la recompensa al gran compromís que mostren els jugadors a cada entrenament!

Entrevistes