updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Del joc individual al col·lectiu

  • Escrit per Handbol Bordils INF

A la novena jornada de la Lliga Catalana Infantil s’enfrontaven dos equips de la part baixa de la classificació: el Club Handbol Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat amb ganes de sumar els primers punts, i l’Handbol Bordils, convençut que la proposta de treball que porten a terme està donant els seus fruits tot i els resultats obtinguts.

Ambient fred al pavelló Andrey Xepkin, on els dos conjunts van començar un pèl desentonats. Tot i això es va veure una major eficàcia dels locals, que durant els primers vint-i-cinc minuts van comandar el marcador. Però poc a poc la fred va donar pas a l’handbol i per part del Bordils es van poder veure bones jugades col·lectives  ofensives, fins ara poc potenciades, que amb constància van arribant. Al final de la primera meitat el Sant Llorenç-Sant Feliu dominava per dos gols d’avantatge.

A la represa, tònica similar, on els visitants semblava que en moments puntuals igualaven el partit, però els locals de seguida tornaven a agafar rendes i s’avançaven un o dos gols. Defensivament el Bordils va variar el sistema tàctic per donar pas al 3:2:1, provocant molts problemes a l’atac del rival, que tot i això mantenia una eficàcia en els llançaments molt elevada i era difícil de contrarestar. Aquest estira i arronsa va durar tot el partit, on els locals se’l van endur per tres gols de diferència, 38-35.

Els punts es van quedar a casa, però el Bordils va demostrar que és un gran bloc col·lectiu i van ensenyar detalls que animen a seguir treballant i lluitant com fins ara!

Lliga Catalana Infantil Masculí
Sant Llorenç-Sant feliu 38 - 35 Handbol Bordils

Entrevistes