updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Martí Voramar infantil supera el Bordils a domicili

  • Escrit per Handbol Bordils INF

Aprofitant aquest espai que ens ofereix CatHandbol, avui encetem les cròniques del l’equip infantil de l’Handbol Bordils! Esperem engrescar algun equip més!

A la vuitena jornada de la Lliga Catalana Infantil, al pavelló Blanc i Verd de Bordils es va poder veure un partit amb un final molt igualat, tot i que durant els primers minuts d’aquest no es podia preveure que acabés així.

L’equip visitant, Sant Martí Voramar, va jugar uns minuts inicials molt encertats i va arribar a posar-se 8 gols per davant. Contundents al darrera i amb una defensa molt pressionant, els visitants van ser letals al contraatac, fruit de les pèrdues de pilota que encadenaven els locals. Aprofitant un temps mort, el Bordils va aconseguir situacions ofensives més clares que els van portar al descans amb només un gol de desavantatge.

A la represa, el partit es va mantenir igualat i les dues defenses van estar a un gran nivell, cal fer una menció especial a la porteria del Bordils, que en un moment va poder-se posar per davant. Però el Bordils no va ser capaç d’aguantar aquest resultat els últims minuts ja que es van veure superats pel físic i l’eficàcia del Voramar, deixant un resultat final favorable als visitants per 30-33.

Lliga Catalana Infantil Masculí
Handbol Bordils 30 - 33 Sant Martí Voramar

Tot i el resultat, partit amb molta intensitat i millores significatives respecte el partit disputat a la primera volta, on el Voramar es va endur el partit per 12 gols de diferència.

Entrevistes