updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Aquest estiu s’estrena la Maresme Handbeach Week

Del 29 de juny al 5 de juliol, amb un campus dedicat a l’Handbol Platja

El Club Handbol Llavaneres Maresme vol posar Sant Andreu Llavaneres i les poblacions veïnes (Sant Vicenç  de Montalt i Caldes d’Estrac) al mapa esportiu de Catalunya. Per això aquest estiu, afegint-se al campus d’handbol que ja va celebrar durant tot el mes d’agost passat, ha preparat un esdeveniment amb projecció internacional amb l’handbol platja com a protagonista. El seu nom és Maresme Week, i conté important diversitat d’activitats que ompliran d’Handbol Platja les platges de la comarca.

La “Week”, a banda d’organitzar un Torneig de Base i un altre d’Absolut inclòs al Tour Català (afegint-se a tornejos tan consolidats com els de Calella i Mataró), també comptarà amb altres activitats per difondre la pràctica d’aquesta variant de l’handbol, que cada cop guanya més adeptes. I és que és un esport que no només practiquen jugadors d’handbol, sinó que té posicions específiques en que els jugadors que més destaquen vénen del bàsquet.

Campus Internacional per a joves

De moment ens presenten el Campus de Base que vol ser una eina per iniciar als més joves a l'handbol platja. Es tracta d'un Campus Internacional d’una setmana (amb opció d’allotjament) i que comptarà amb la direcció tècnica del seleccionador estatal femení.

Per més informació i inscripcions es pot visitar el web de l'esdeveniment a www.maresmeweek.cat

Entrevistes