updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Neix l’AreaBalonmano Urban Training Camp a Sant Joan Despí

Aquest mes de juliol s’estrena una interessant proposta de tecnificació d’handbol amb el nom d'Areabalonmano Urban Training Camp, que es realitzarà les quatre primeres setmanes de juliol al magnífic pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí. Les sessions d’aquest nou Campus seran impartides per tècnics de primer nivell, i a més comptarà també amb la possibilitat que tècnics puguin apuntar-se com a entrenadors assistents per aprendre de primera mà d’entrenadors com Toni Gerona (Barça B), Xesco Espar (ex-Barça), Toni Garcia (Granollers) o Manolo Montoya.

L'Areabalonmano Urban Training Camp és un innovador projecte desenvolupat per professionals del món de l’handbol que consisteix en la realització de blocs d’entrenament de quatre dies per setmana, de dilluns a dijous, en els quals formadors tècnics de primer nivell realitzaran entrenaments per a jugadors i jugadores. S’impartiran sessions d’alt nivell destinades a categories infantils, cadet i juvenil a preus molt competitius amb la comoditat que els participants disposen del matí lliure i la pernoctació es a casa.

El model UTC té el valor afegit de que cada dia es duran a terme seminaris de diferents temàtiques imprescindibles per un jugador d’alt nivell. En aquestes es tractarà la  preparació física, l'adequada nutrició, la psicologia del jugador, l’anàlisi del propi jugador en previs entrenaments mitjançant filmacions, explicacions de gestualitat tècnica i conceptes tàctics.

Tenim un ampli equip de col·laboradors per dirigir els entrenaments i per dur a terme els seminaris. Entre d’altres: Xesco Espar, Demetrio Lozano, Manolo Montoya, Toni Garcia, Toni Gerona, Fernando Pastor, Oliver Roy, Armand Rubiño…

    Dates: 4 blocs

    •    1r bloc del 1  al 4 de Juliol.
    •    2n bloc del 8 al 11 de Juliol.
    •    3r bloc del 15 al 18 de Juliol.
    •    4r bloc del 22 al 25 de Juliol.

    Edat: La inscripció està oberta als nois i noies nascudes entre els anys 1995 i 2000.

    Horari: 17.00 a 20.00h de dilluns a dijous.

    Límit d’inscripcions: 60 places per bloc.

    El material que es proporciona al jugador serà el següent:
    •    4 samarretes.
    •    Berenar cada dia

+ Inscripcions ONLINE

L'UTC també per entrenadors

Vols aprendre a preparar i dirigir sessions d’entrenament amb els millors entrenadors? L’Areabalonmano UTC et proposa participar en el nostre campus aprenent a dissenyar i dirigir sessions d’entrenament específic amb els entrenadors principals que col·laboren amb nosaltres. Professionals de la talla de Toni Gerona, Xesco Espar, Toni Garcia, Pedro Zarzoso, Manolo Montoya, entre d’altres, compartiran amb tu la seva metodologia.

Pots inscriure’t com a entrenador assistent en un o tots els blocs d’entrenament de l'UTC  i gaudiràs i participaràs d’autèntiques master-class. A més podràs assistir als seminaris que es fan a l'UTC de nutrició, preparació física, psicologia i d’anàlisis audiovisuals.

+ Més informació de l'UTC per entrenadors

Equip tècnic UTC Areabalonmano:

Director de l’UTC:
    ▪    Toni Guijarro: Entrenador nacional, director tècnic de diversos clubs, 20 anys experiència dirigint equips d’alt nivell i organitzant campus i esdeveniments.

Coordinadors de l’UTC:
    ▪    Guillem Molné: Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, tècnic al Club Handbol Sant Joan Despí i directiu de comunicació del CEH BCN Sants – Ubae.
    ▪    Toni Alferez: Entrenador titulat, llicenciat en ciencies de l’esport, coordinador CSHJD, 5 anys d’experiència en organització de campus i esdeveniments d’handbol, 10 anys

Entrenador del CHSJD.
    ▪    Xavier Rodríguez: Entrenador titulat, 20 anys d’experiència com a entrenador, especialitzat en entrenament de porters, coordinador de porters HSJD.

Entrevistes