updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Èxit de la Segona Jornada de porters feta a Lleida

  • Escrit per H.PARDINYES / CATH

Èxit de la Segona Jornada de Tecnificació de Porters d'Handbol celebrada el passat diumenge dia 24 de febrer a les instal·lacions municipals del Pavelló Onze de Setembre de Lleida organitzada pel Club Handbol Pardinyes, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida i Alivsports. Una diada que va comptar amb la participació de l'entrenador del FC Barcelona de la Lliga ASOBAL, Xavier Pascual, i de l'exporter del Barça i de la Selecció Espanyola d'Handbol, David Barrufet.

El clínic va consistir en una xerrada tècnica adreçada a entrenadors i una sessió pràctica amb porters de base, impartides totes dues per Pascual i Barrufet. La proposta va tenir una molt bona acceptació i s'hi van presentar quasi 50 porters i 30 entrenadors.

Des de l'Handbol Pardinyes volen agrair a tots els porters i porteres que van presentar-se a aquesta trobada i la magnífica jornada que van oferir Xavier Pascual i David Barrufet: "Agrair poder trobar persones que dediquin el seu temps i el seu esforç, la majoria de les vegades de forma desinteressada, a potenciar aquest esport i a fer feliços als practicants en una trobada en que es va potenciar els valors de l'esforç, la convivència, la constància i l'amistat".

Entrevistes