updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Barça, Granollers, Bordils i Fundació FCB buscant el bitllet per la fase final estatal masculina

Barça, Granollers, Bordils i Fundació FCB buscant el bitllet per la fase final estatal masculina Fotos: Handbol Bordils

Aquest cap de setmana a diferents seus els quatre equips catalans cadets masculins buscaran la classificació per la fase final del Campionat d'Espanya. Els representants catalans en aquesta primera fase estatal són el FC Barcelona, KH 7 BM Granollers, Bordils i la Fundació FC Barcelona. El Granollers que juga a casa i el Barça són els favorits dels seus grups, mentre que Bordils i Fundació hauran de suar més per aconseguir la classificació.

GRUP C

El FC Barcelona juga a Zumaia amb aquests rivals: Anaitasuna de Pamplona (divendres 20 h); l'equip local del Pulpo KE (dissabte 19 h); Knet Calasancio de Logroño (diumenge 10 h).

GRUP D

El Granollers juga a casa seva amb aquests rivals: San Agustín Alicante (divendres 16:15 h), Mata de Jonc de Palma (dissabte 13 hores), Corazonistas Saragossa (diumenge 13 hores).

GRUP E

El Bordils al grup E a San Sebastián de los Reyes (Madrid) amb aquests rivals: San Sebastián de los Reyes (divendres 18:45 h), Rocasa canari (dissabte 18:45 h), Cajamar de Màlaga (diumenge 10:30 hores).

GRUP G

La Fundació FC Barcelona al grup G juga a Elx amb aquests rivals: Elche (divendres 21 hores), Puertosol de Màlaga (dissabte 12:30 h), Cartagena (diumenge 12:30 h).

Recordar que només es classificarà per la segona fase estatal el primer classificat de cada grup.

 

Entrevistes