updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Taules justes entre Salle Montcada i Florida Universitària

  • Escrit per SALLE MONTCADA / CATH

La Salle Montcada afrontava aquesta setmana el partit contra el Florida Universitària de Catarroja (València) amb força dubtes ja que, era un equip totalment desconegut però amb  els mateixos punts, i després d’una setmana atípica d'entrenaments ja que el dilluns i el dimecres no havien pogut entrenar al Miquel Poblet, i el Jesus Pons havia decidit deixar l'equip per motius personals.

Malgrat aquestes circumstàncies els jugadors montcadencs van sortir des del primer minut molt concentrats i ràpidament van aconseguir una diferència a favor en el marcador de 3 i 4 gols. Aquesta diferència es va mantenir tota la primera part gràcies a les intervencions del porter local Turu i l'encert de les accions individuals posteriors a jugades tàctiques de l'equip. Així doncs es va arribar al final de la primera meitat amb 15-11 en el marcador que podia haver estat de 16-11 però el darrer llançament in extremis de contraatac va ser aturat per porter valencià.

A la segona part, els catalans van seguir fent un bon joc col.lectiu però les bones situacions de llançament no eren materialitzades i això ho va aprofitar el Florida per anar reduint les distàncies i acostar-se cada cop més al marcador. Tant va ser així que al minut 15 el resultat ja era d'empat. S'ha de dir que els àrbitres en aquests minuts van collar bastant a l'equip local que va jugar pràcticament tots aquests minuts en inferioritat numèrica.

A partir de llavors La Salle va deixar de fer joc col·lectiu caient en el parany de fer accions individuals. Ara bé, els visitants tampoc aconseguien marxar del marcador i el resultat sempre era d'empat o de gol a favor dels valencians. Tant va ser així que a falta de 10 segons el Montcada va provocar un rigurós penal que els arbitres van assenyalar i que Albert Maresma es va encarregar de transformar. No quedava temps per més i l'empat era un resultat just que deixava content els dos equips ja que vistos els primers 40 minuts de partit els locals mereixien la victòria, però vistos els 20 últims eren els valencians qui es mereixien puntuar.

LA SALLE MONTCADA 25 - 25 FLORIDA CATARROJA

CH LA SALLE MONTCADA: Presas i Garcia, porters; Pau Maresme (7), Albert Maresma (4), Jiménez (3), Días, Ferran Rivera (6), Casado (1), Oriol Farrés (1), Droch, Gonzalez, Expósito (1), Pere Farrés (2).
FLORIDA UNIVERSITARIA CATARROJA: Colomer i Raga, porters; Lázaro (2), Morella, Requena, Ortiz, Alemany (6), Martínez (7), Soldevila, Matei, David Sala (7), Pérez (1), Angel Garcia (2), Toro.
MARCADOR cada 5’: 3-1, 6-2, 7-5, 10-8, 13-10, 15-11, descans; 16-15, 19-17, 20-20, 21-23, 22-23, 25-25.

Entrevistes