updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Jordi Rodríguez: “No és una final, però sí un partit important”

Entrevistem a Jordi Rodríguez Sala, capità de l'Augi Unió Esportiva Sarrià i un dels jugadors més golejadors de l'equip sarrianenc. L'inici de l'equip entrenat per Josep Espar no ha estat l'esperat però aquesta setmana esperen refer-se a Esplugues.

Com valores l’inici de lliga que ha fet l’equip?
En principi ens pensàvem que començaríem la lliga més forts guanyant algun partit i donant canya, i no se si és per les baixes que hem partit de la temporada passada, les lesions o que la plantilla és ara més jove, però la veritat és que no hem començat bé i hem patit quatre derrotes. Sembla que ens costa una mica arrencar, però estic segur que agafarem el ritme.

Què creus que li ha faltat a l’equip en aquestes primeres quatre jornades?
Potser més contundència en defensa i saber estar en atac, en aquests quatre primers partits de lliga no hem estat bé en atac i s’han perdut moltes pilotes, per exemple en alguns partits hem tingut una mitjana de més de 20 pilotes perdudes i això condiciona molt. En molts moments ens hem precipitat i no hem sabut portar el temps de partit.

"Pensàvem que començaríem la lliga més forts, guanyant algun partit, però la veritat és que no hem començat bé" Jordi Rodríguez (UE Sarrià)Aquesta setmana jugueu contra l’Esplugues com si fos una final?
Parlar de final quan portem només quatre jornades de lliga potser és precipitat, però si que és un partit important. Més que pel resultat és important per si juguem bé i tenim bones sensacions o no. Està clar que són un punts importants perquè juguem contra un rival que pot ser un rival directe per la permanència al final, però això mai se sap, aquesta lliga està molt igualada i qualsevol et pot guanyar. Si treus els equips de dalt, tots els altres equips estem molt igualats, aquesta setmana mateix l’OAR va guanyar amb l’Algemesí, que és un dels equips que ha d’estar a la part de dalt. Però si que són un punts importants davant un rival que ara mateix si que és un rival directe.

Més que pels punts el partit és important perquè l’equip agafi moral, suposo?
Cada victòria que sumem és important. Si que és veritat que l’equip necessita sumar aquests dos primers punts, però el que és vital és recuperar els jugadors lesionats que tenim i que l’equip es conegui més i hi hagi més compenetració entre tots. Si aconseguim això segur que les victòries arribaran, potser aquesta setmana no, però sinó serà la setmana vinent. Però tot el que sumem ara serà benvingut, ja que sempre és bo agafar ara un coixí de punts perquè mai saps com són les segones voltes. A veure si s’acaba la mala sort i comencem a guanyar aquesta setmana.

Com en temporades anteriors suposo que per salvar-se és vital fer-se forts a casa?
Sí, normalment sempre hem estat un equip que ens hem fort a casa i que amb el suport del nostre públic hem tirat endavant i hem guanyat partits. Però aquest any sembla diferent, hem començat molt desanimats i no acabem d’arrencar. Però estem entrenant bé i de ben segur que de mica en mica anirem agafant confiança i tirarem endavant. Jo crec que quan comencin a arribar els resultats la gent s’animarà i tornarem a ser un equip fort a casa.

Entrevistes