Resum #DHPlata: El Bordils aconsegueix la seva primera victòria de la temporada

El Bordils va guanyar el derbi disputat a La Verneda, en l'únic partit que s'ha disputat aquest cap de setmana i que era l'únic partit que quedava pendent en aquest grup de Plata.

Classificació del grup A de Plata Masculina

Sant Martí Adrianenc 28-30 Handbol Bordils (corresponent a la 7a jormada)

L'equip de Pau Campos, per fi, va aconseguir trobar el premi al seu bon joc i va guanyar el primer partit de la temporada, en el derbi català disputat a la Verneda. Tal com havia passat fa dues temporades, els bordilencs van sortir triomfadors de la pista barcelonina i ara se situen a 5 punts del cinquè lloc quan en queden 12 per disputar i per tant adquireixen esperances de poder entrar a la primera meitat de la taula, tot i que els serà molt complicat. El pròxim partit a Pontevedra davant el Teucro serà clau per al seu futur.

L'equip local va sortir molt fort (4-1 als 5 minuts), però els de Pau Campos no van perdre la serenitat i ben conduïts per Esteve Ferrer i amb Arnau Palahí letal com sempre, van anar trobant forats en uan feble defensa local i van anar capgirant el marcador per arribar al descans amb un 15-18 favorable, després de marcar 15 gols en 20 minuts.

A la represa els de Lorenzo Rueda van repredre el comandament del matx amb un parcial de 5 a 1 de sortida. Però va ser un miratge. El Bordils de sequida va agafar quatre gols (21-25) i ja va gestionar bé l'avantatge fins al final, amb bona defensa i bon treball en atac amb el pivot en atac i també en llançaments exteriors. Dues aturades de David Mach en xuts de sis metres a Jordi Sancho i Pol Gutíerrez van permetre que el seu equip pogués tenir un final relativament tranquil, perquè en atac van mantenir la seva eficàcia.

Els màxims golejadors van ser Eduardo Calle (6), Ferran Cisneros (5)  i Jordi Sancho (4) per part local i Arnau Palahí (9) i Pol Rodoreda i Jairo Montes (5, cada un) per part visitant.