updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Aquest dissabte derbi barceloní a La Verneda

Foto: @SAdrianenc Imatge del partit de fa dues temporades, amb molts jugadors que no hi seran presents Foto: @SAdrianenc

Es juga la 9a jornada de lliga amb un interessantíssim derbi barceloní a La Verneda i dos partits també vibrants en terres gironines. Per streaming es podran anar veient els finals de forma correlativa, ja que els partits comencen amb mitja hora de diferència entre ells.

Classificació del grup A de Plata Masculina

Sant Martí Adrianenc - Barça B, dissabte 18:30 h

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

S.Martí Adr.

(-1 partit)

9

5

26

28

P

P

P

E

P

Barça B

(-1 partit)

1

12

33

27

G

G

G

G

G

Arriba el derbi barceloní a La Verneda. Els dos equips hi arriben en moment de forma i de resultats ben diferent, amb cinc victòries seguides per a l’equip blaugrana, que és líder del grup, i cinc jornades sense conèixer la victòria per als liles, en les quals només han sumat un punt.
Veurem l’equip local és capaços de revertir la situació per retrobar-se amb el triomf i agafar ànims de cara a la segona volta d’aquesta primera fase.

En l’equip local fins ara han destacat Eduardo Calle, l’internacional en categoria promesa i fins la temporada passada a les files blaugranes, que ha marcat 34 gols, Ferran Cisneros i Francesc Laliga n'han marcat 23 cada un.
En l’equip visitant, que és el màxim golejador del grup, la tasca golejadora recau sobretot en David Roca (34), Alejandro Barbeito (27), Juan Palomino (23) i Aleksandar Cenic (22).  I surt encara més potenciat si compten amb els extrems que doblen amb el primer equip Mamadou Diocou i Àlex Pascual, que no són a la foto de dalt.

L’equip de Lorenzo Rueda fa dues temporades va poder derrotar el filial blaugrana per 32-30. Com es pot veure en l'acta de sota, pocs jugadors dels que van jugar aquell partit podran ser de la partida: només Pol Camats, Francesc Laliga i Gonzalo Romero, en l'equip local, David Roca, Mamadou Diocou i Àlex Pascual, en els visitants… i Eduardo Calle canviant de samarreta.
En l'últim partit jugat a 1a Estatal, allà per la temporada 2009-10, la victòria havia estat per a l'equip blaugrana per 32-35.

VÍDEO: Streaming del partit / Valonmano con V

UE Sarrià – Sporting Alicante, dissabte 19 h

L’equip sarrianenc es vol retrobar amb el triomf. Però no ho tindrà fàcil davant un equip que ja s’ha ficat a la primera meitat de la classificació i que fora de casa només ha perdut davant del Barça B i plantant cara fins al final (37-33). De Bordils en van treure un punt. S'ha de tenir en compte que Alacant, amb el Calpisa, havia arribat al títol de la Divisió d'Honor i tenen ganes de retornar a velles glòries passades.
Però el que està clar és que els de Salva Puig no es poden permetre una altra ensopegada a casa si volen ficar-se entre els cinc primers.

Els principals referents ofensius dels locals són Guillem Lozano (39) i Pere Arnau i Roca Segarra (28 cada un). Per part alacantina destaca Paco Llopis, que amb 40 ja és el màxim golejador del grup, junt amb Enrique Moreno i el fornellenc Dídac Villar (32 gols cada un).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

UE Sarrià (-1 partit)

8

5

27

28

P

G

G

P

P

Sporting Alicante

5

7

28

29

G

P

G

P

G

Un gol espectacular de l'extrem Emilio Martinez contra el Burgos

Handbol Bordils - Novàs, dissabte 19:30 h

L’equip bordilenc rep el colíder, que fa quinze dies va guanyar amb solvència a Sarrià de Ter.
Els de Pau Campos no acaben d’arrencar en aquest campionat amb tants problemes. Estan a la cua i tenen pendents els derbis contra Sarrià i a La Verneda.
Per guanyar aquest partit, on està clar que els bordilencs trobaran a faltar el suport del públic, hauran de ratllar a un altíssim nivell defensiu per posar-se al del seu rival, que és l’equip menys golejat del grup.

Per part local la tasca golejadora recau sobretot en Arnau Palahí (34 gols), Marc Prat (22) i Josep Reixach (21). En l’equip gallec Henrique Petter (35, 10 d’ells contra el Sant Martí Adrianenc la setmana passada) i Eloy Krook (23). Recordem que a les files del Novàs també hi ha un català, el vallesà Pau Ferré.

La temporada passada el Novàs es va imposar per 21-24 i fa dues la victòria es va quedar a casa per 35-32.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Bordils

(-2 partits)

10

2

25

29

E

P

E

P

P

Novàs

(-1 partit)

2

12

28

24

G

G

E

G

G

 

Entrevistes