updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Handbol Poblenou demana ajuda per culminar el 'somni d'un barri'

L'Handbol Poblenou demana ajuda per culminar el 'somni d'un barri' @h_poblenou

El passat mes de juny l'Handbol Poblenou va aconseguir el major èxit esportiu de la seva història: pujar el seu primer equip a Primera Estatal.

Ara els queda culminar aquest somni aconseguint els recursos per poder competir amb garanties en aquesta competició i a la vegada reforçar el seu projecte esportiu, i per això han engegat una campanya crowdfunding que busca aconseguir 5.500 € (ara mateix està al 60%).

De moment, l'esperat debut de l'equip blanc i negre a 1a Estatal serà aquest dissabte a les 20:30 davant l'Handbol Esplugues al CEM de la Nova Icària.

El problema de les pistes

El cas és que els equips d'handbol de Barcelona capital tenen una dificultat afegida respecte a la gran majoria de clubs de Catalunya, i és el fet d'haver de gastar gran part del seu pressupost llogant pistes o pavellons per poder competir. Ho expliquen els responsables de l'Handbol Poblenou en aquesta campanya de micromecenatge:

Tot i portar la marca del Poblenou a la samarreta, el Club no disposa de camps de joc i ha de llogar les pistes al Poliesportiu Mar Bella, a l’Icària i a l’Institut Montseny, amb el gran cost que això representa. L’ajut que rep de l’Ajuntament és simbòlic i del tot insuficient”.

Per això, des del club del Poblenou es demana ajuda econòmica en aquesta campanya de micromecenatge amb diverses recompenses, per tal de donar una empenta vital a un projecte esportiu que aquest any vinent complirà 20 anys:

L’Handbol Poblenou s’identifica amb la cultura i els idearis dels moviments del barri. Aquest és un projecte dirigit principalment a totes les veïnes i veïns del Poblenou i de la ciutat en general, que volem que celebrin amb nosaltres els 20 anys d’un projecte que vol aprofitar els valors de l’esport per apropar-nos a les persones que formen i donen identitat al barri. És una de les nostres il·lusions. Recolzar l’Handbol Poblenou és donar suport a l’esport de base i de barri”.

Entrevistes