updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia Fases d'Ascens a #DHPlata: Repassem els grups d'Adrianenc i Sanes

Aquest cap de setmana és l'hora de la veritat per als dos equips que s'han guanyat el dret a "lluitar per la Plata", el Sant Martí Adrianenc i el Sant Esteve Sesrovires.

GRUP I: El campió juga a Algemesí

SANT MARTÍ ADRIANENC

Recordem que el Sant Martí Adrianenc, ha perdut 3 partits i n'ha empatat 1. I les seves mitjanes de gols són de 31,5 marcats i 25.5 encaixats.

L'equip de Lorenzo Rueda, campió del grup D, el català, tindrà com a rivals:

Maristes Algemesí

És el campió del grup E, el valencià. Han perdut 4 partits i n'han empatat 3. Han marcat una mitjana de 29 gols i n'ha rebut 24. A casa seva han guanyat tots els partits de la lliga. El seu gran referent és José Manuel Padilla que ha marcat 232 gols, 8,6 per partit. El següent golejador ja és Carlos Cano amb 90.

Anaitasuna B

Sempre és perillós qualsevol filial d'un equip Asobal. És el subcampió del grup C, que és el grup basc- navarrès i aragonès. Ha perdut 4 i n'ha empatat 4. Ha marcat una mitjana de 28 gols i n'ha rebut 23. El seu màxim golejador és Pablo Galech (117 gols), seguit d'Iñigo Barricat (109).

Safa Madrid

És el subcampió del grup B (Astúries- Cantàbria- Castella Lleó- Madrid), ha perdut 9 partits i n'ha empatat 1. Ha marcat una mitjana de 25,3 i n'ha rebut 24. El seu màxim golejador és Pablo Díez amb 166 gols (5,7 de mitjana).

L'horari dels partits és aquest:

Divendres 18
Anaitasuna B- Sant Martí Adrianenc, 18 hores
Maristes Algemesí - Safa Madrid, 20 hores

Dissabte 19
Maristas Algemesí - Anaitasuna B, 18 hores
Sant Martí Adrianenc - Safa Madrid, 20 hores

Diumenge 20
Safa Madrid - Anaitasuna, diumenge 10 hores
Maristes Algemesí - Sant Martí Adrianenc, 12 hores

La classificació del grup del Sant Martí Adrianenc


GRUP II: El subcampió català juga a Pontevedra

SANT ESTEVE SESROVIRES

Recordem que el Sanes ha perdut tres partits i n'ha empatat 1, i les seves mitjanes de gols són de 28 gols marcats i 22 encaixats.
I una dada important quan es viatja lluny: només ha perdut un partit com a visitant en tot el campionat, a la pista del Sant Martí Adrianenc (28-23). El demés són 14 victòries.

L'equip de Dani Ariño, subcampió del grup D, tindrà aquests rivals:

Atlètico Novas

L'amfitrió, campió del grup A, el gallec. Només ha perdut 2 partits en tota la temporada i n'ha empatat 1. A casa seva ho ha guanyat tot. Ha marcat una mitjana de 32 gols per partit i només n'ha rebut 23. El seu màxim golejador és David Garcia amb 157 gols (5,6 de mitjana), seguit de Paulo Da Costa amb 125.

Dominicos de Zaragoza

El conjunt de Saragossa és el campió del grup C, el basc/navarrès/aragonès. Ha perdut 3 partits i n'ha empatat 3. Ha marcat una mitjana de 28 gols per partit i n'ha rebut 23. El màxim golejador és Daniel Sanjuán amb 159 gols (5,5 de mitjana), seguit de Fco. Javier Ariño amb 81.

Montequinto Dos Hermanas

És el subcampió del grup F, l'andalús. Ha perdut 5 partits i n'ha empatat 3. Ha marcat una mitjana de 26 gols per partit i n'ha encaixat 23. El màxim golejador és Pablo Campanario amb 153 gols (5,9 de mitjana).

L'horari de partits és aquest:

Divendres 18
Montequinto Dos Hermanas - Dominicos Zaragoza, 19 hores
Novas d'O Rosal- Sant Esteve Sesrovires, 21 hores

Dissabte 19
Montequinto Dos Hermanas - Sant Esteve Sesrovires, 18:30 hores
Novas d'O Rosal - Dominicos Zaragoza, 20:30 hores

Diumenge 20
Sant Esteve Sesrovires - Dominicos Zaragoza, 10:30 hores
Novas d'O Rosal - Montequinto Dos Hermanas, 12:30 hores

La classificació del grup del Sant Esteve Sesrovires

GRUP III: A Santoña

Bm Santoña

Calvo Xiria

Cajasur Córdoba Balonmano

BM Elda

Entrevistes