updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Adrianenc a Algemesí i el Sanes a Novás, en busca de la Plata

Aquest dilluns s'han fet els sortejos de les tres fases d'ascens que donaran dret als tres campions a jugar la temporada vinent a la Divisió de Plata masculina, amb la presència de Sant Martí Adrianenc i Sant Esteve Sesrovires.

FASE D'ASCENS A DIVISIÓ D'HONOR PLATA MASCULINA - (18-20 de maig 2018)

Els dotze millors equips de la 1a Estatal jugaran dividits en aquests tres grups en tres emocionants fases d'ascens que tindran lloc a València, Galícia i Cantàbria. Si la temporada passada els representants del "grup català" van ser Granollers B i Sant Martí Adrianenc, enguany repeteix el conjunt lila i s'estrena el Sant Esteve Sesrovires.

L'Adrianenc a Algemesí

El Maristes Algemesí serà l'amfitrió d'un grup pràcticament calcat al que es va jugar la temporada passada a Alacant. Precisament l'única diferència és el conjunt de casa, que en aquest cas serà el conegut Maristes d'Algemesí, ja que els altres tres equips seran els mateixos que l'any passat: Sant Martí Adrianenc, Anaitasuna B i Safa de Madrid.

Notícia a Beteve

El Sant Esteve Sesrovires a Galícia

El Sant Esteve Sesrovires viatjarà més lluny, a Galícia, per disputar la fase d'ascens al Pavelló d'O Rosal de Novás. Allà es trobarà el conjunt local, l'Acanor Atlético Novás, a més de Dominicos de Zaragoza i BM Montequinto.

Entrevistes