updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

SEGUIMENT: El Granollers B guanya la Plata, l'Adrianenc ho té a prop

Adrianenc i Granollers B ja són a Alacant i Lanzarote Fotos: @GonzaloRG5 i @bmgranollers Adrianenc i Granollers B ja són a Alacant i Lanzarote

Granollers B i Sant Martí Adrianenc disputen aquest cap de setmana les fases d'ascens a Divisió Plata Estatal.

Granollers B a Lanzarote i Sant Martí Adrianenc a Alacant

Recordem que puja el primer classificat de cadascun dels tres grups

Grup I es juga a Alacant (Comunitat Valenciana) - ADRIANENC

El segon classificat del "grup català" és a Alacant on es disputen l'ascens els següents equips: Agustinos Alicante (1r grup E, 57 punts), Anaitasuna B (1r grup C, 57 punts), SAFA Metlife de Madrid (2n grup B, 49 punts), SANT MARTÍ ADRIANENC (2n grup D, 51 punts).

DIVENDRES 19
Agustinos Alicante 22-25 SANT MARTÍ ADRIANENC
Safa Metlife Madrid 21-28 Anaitasuna B

Gran partit dels homes de Pedro Pérez, que s'han refet del 3-1 inicial de l'Agustinos, i ja han anat sempre per davant al marcador. A l'inici de la segona meitat els liles han arribat a guanyar de 6 (10-16), però els alacantins han reaccionat amb el suport de la seva afició i s'han posat a un sol gol (18-19) però no han arribat a empatar en cap moment. Però l'Adrianenc ha sabut mantenir la calma per passae del 21-22 al 21-24 que ja ha estat irremuntable pels locals.

Gran actuació dels adrianencs Gonzalo Romero i Víctor Torres, els dos amb sis gols, i per part local cal destacar la direcció de joc i els tres gols del català Dídac Villar, tot i que ha estat objecte d'una defensa mixta.

DISSABTE 20
Anaitasuna B 25-23 SANT MARTÍ ADRIANENC  
Agustinos Alicante 22-20 Safa Metlife Madrid

El Sant Martí ha perdut aquest dissabte i haurà de guanyar demà diumebge i esperar després que l'Agustinos guanyi a Anaitasuna B i per una diferència entre 2 i 4 gols. En el triple empat els liles tenen un +1, i en cas de guanyar de 5 l'Agustinos ja tindrà +2, i en cas de guanyar de 1 és l'Anaitasuna el que té +1, però en haver guanyat avui superaria els barcelonins.

DIUMENGE 21
SANT MARTÍ ADRIANENC 28-21 Safa Metlife Madrid
Agustinos Alicante 33-25 Anaitasuna B

Grup III es juga a Lanzarote (Las Palmas) - GRANOLLERS B

El campió del "grup català" és a les Illes Canàries on es disputaran l'ascens aquests equips: San José Obrero Lanzarote (2n grup F, 39 punts), Calvo Xiria (1r grup A, 52 punts), KH-7 BM GRANOLLERS B (1r grup D, 54 punts), Balonmano Elche (2n grup E, 52 punts)

DIVENDRES 19
KH-7 BM GRANOLLERS B 33-26 Balonmano Elche
San José Obrero Lanzarote 27-22 Calvo Xiria

Després d'uns primers compassos igualats, l'equip de Sergio Pozo ha començat a imposar la seva llei i als 20' ja dominava de 6 gols (10-4), i al descans, tot i una lleugera reacció dels alacantins, l'avantatge era clar (14-9). A la represa han sortir en tromba i als 10 minuts guanyaven de 9 (22-13) i el partit pràcticament estava vist per a sentència. S'ha abaixat una mica el ritme, però tot i això la diferència mai ha baixat dels 5 gols i mai s'ha hagut de patir per sumar els dos primers punts de la fase.

Dintre del gran treball col·lectiu ha destacat l'extrem Edgar Pérez (9 gols), amb Carles Asensio, Pol Valera, Alejandro Rodríguez i Ferran Hernàndez afegint-ne quatre més cada un d'ells.

DISSABTE 20
Balonmano Elche 25-26 Calvo Xiria
San José Obrero Lanzarote 27-32 KH-7 BM GRANOLLERS B

El Granollers B depèn d'ell i en té prou amb un empat davant el Calvo Xíria per assegurar per assegurar la primera plaça. També en podria tenir prou amb una derrota amb poca diferència, si després el Lanzarote guanyés l'Elche, i es produís un triple empat.

DIUMENGE 21
KH-7 BM GRANOLLERS B 35-26 Calvo Xiria
San José Obrero Lanzarote 24-23 Balonmano Elche

L'altre grup es juga a Porriño (Pontevedra)

Balonmano Porriño (2n grup A, 51 punts), Balonmano Los Dólmenes (1r grup F, 55 punts), Balonmano Santoña (1r grup B, 49 punts), Trapagarán (2n grup C, 49 punts)

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #1aEstatal o citant a @cathandbol


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes