updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Roger Estapé: "L'objectiu de l'equip i dels jugadors és jugar les fases"

  • Escrit per Eloi Sivilla

"Al final del partit ens vam quedar amb un resgust agredolç, però el Bordils havia fet una molt bona part" Roger Estapé (BM La Roca)

Després del gran partit de diumenge passat amb el Bordils, que va acabar en taules, La Roca segueix líder i pensant en les fases d'ascens

Com vas veure l'espectacular partit de diumenge contra el Bordils, des de la pista?
Va ser un partit amb una intensitat i un ambient increïbles i amb 2 parts clarament diferenciades. La primera dominada clarament pel Bordils, on gràcies a la seva sòlida defensa, a l'espectacular actuació de Gonzalez a la porteria i a l'encert en el llançament exterior van aconseguir obrir una diferencia important en el marcador i marxar amb cinc gols de diferència al descans (12-17).

Però a la segona meitat l'equip va reaccionar, oferint la seva millot cara…
Si, a la segona part on vam estar millor neutralitzant el potent llançament exterior del Bordils, i sortint al contraatac, aconseguint situacions més clares de llançament i vam aconseguir l’empat. Els minuts finals van ser vibrants i la remuntada va estar a punt de produir-se.

Va ser just l'empat final?
Jo crec que l’empat va ser just. Però des de La Roca estem contents per seguir líders, imbatuts a casa i amb ganes de seguir lluitant pel primer lloc.

Després del partit us quedeu amb la sensació que vau deixar passar una oportunitat per sentenciar la lliga?
Bé potser a l’acabar el partit ens vam quedar amb un regust agredolç de no poder guanyar i sentenciar el liderat, però hem de ser justos i el Bordils va fer una molt bona primer part i va marxar al descans amb cinc gols d’avantatge. Al final es va poder reaccionar i empatar el matx, i per tant hem d’estar contents d’aquest resultat i de seguir líders i imbatuts com fins ara.

Ara tocarà lluitar fins al final per assolir el títol de lliga, d’aquí a final de temporada quins creus que són els partits més complicats que us queden?
Ens queden forces partits complicats, però jo crec que els més complicats seran el del camp del Mataró perquè és un derbi i segur que ens tenen moltes ganes, i després l’últim partit de lliga davant el Palautordera que és un dels equips més potents del campionat.

L’objectiu del club és jugar les fases i assolir l’ascens, o jugar les fase i continuar a la categoria?
La veritat és que no ho sé, el que et puc dir és que l’objectiu de l’equip i dels jugadors és aconseguir jugar les fases, i després allà anar a per totes i arribar el més lluny possible. A nivell de club no t’ho puc dir quin és l’objectiu, ho desconec i no ser quines són les perspectives de futur de l’entitat.

Entrevistes