updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

David Vilella: "Hem de demostrar que tenim nivell per mantenir-nos"

  • Escrit per ELOI SIVILLA
David Vilella Foto: OAR GRÀCIA David Vilella

"Necessitem guanyar el Vendrell pels punts, però també per la necessitat i confiança" David Vilella (OAR Gràcia)

L'OAR Gràcia va començar la temporara amb la incertesa de no haver-se guanyat la categoria la temporada passada

Com valores la temporada que està fent l’equip?
Penso que aquesta és una temporada peculiar per l’equip, després de la mala classificació en la temporada passada que va acabar costant el descens, aquest cop cal demostrar que hi ha nivell per mantenir la categoria, i intentem fer-ho partit a partit. Fins ara hem estat una mica irregulars en els partits importants contra rivals directes, de tal manera que no acabem de distanciar-nos dels llocs de descens.

Aquest any 2012 la cosa no ha anat gaire bé i encara no coneixeu la victòria.
La veritat és que, a efectes pràctics, portem un punt menys que a la primera volta en la mateixa jornada, enfrontant-nos contra dos dels equips més forts (Sant Esteve i Bordils). Lluitarem per retrobar la victòria el més aviat possible.

Com es presenta el partit davant el Vendrell d’aquesta setmana?
Sabem que és una jornada important pels dos equips, nosaltres necessitem la victòria per guanyar punts però també per guanyar en tranquil·litat i confiança. M’imagino un partit difícil i disputat, en què esperem repetir la victòria del partit de la primera volta. Serà una incògnita veure com afecta a nivell físic i mental a El Vendrell el partit jugat entre setmana a Granollers, on va treure un meritori empat.

La permanència semblava que estava assegurada, però amb la reacció del Gavà s’haurà de lluitar fins al final, oi?
En cap moment hem considerat la permanència assegurada, sabem de la igualtat entre els equips, i en la segona volta és habitual que molts equips en zona compromesa aconsegueixin punts inesperats contra clubs més ben situats en la classificació. Nosaltres intentarem guanyar tants punts com sigui possible, independentment dels resultats dels contrincants.

Creus que la permanència passa per fer-se fort a casa? O també haureu de treure punts com a visitants?
Òbviament no es dóna cap partit per perdut, però sabem que tenim partits importants a casa contra rivals directes que poden ser a cara o creu. Com he dit, no ens hem de limitar a sumar contra els equips de la zona baixa, sinó que hem de competir contra tots els rivals, i intentar aconseguir punts dels que es consideren “inesperats”.

A nivell personal, ara mateix ets el segon màxim golejador de la categoria, què en penses?
La qüestió dels gols és una conseqüència de diferents aspectes, com ara el treball i l’ajuda de tots els companys, el sistema de joc, la confiança dels entrenadors, etc. Penso que és un fet anecdòtic, el realment important és que l’equip vagi cap amunt i poder assolir la permanència.

Gràcies i aprofito per felicitar-vos per la web. Fins aviat!

Entrevistes