updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Ferran Rivera: "La nostra arma és el treball de cada entrenament"

"Ara per ara sí que podríem considerar que som l'equip revelació" Ferran Rivera (Salle Montcada)

Si hi ha un equip que ha sorprès per la seva bona trajectòria aquesta temporada a la Primera Estatal es tracta del recent ascendit La Salle Montcada. Per això hem decidit parlar amb un jugador amb un dels seus jugadors que ja tenia experiència a la categoria, l’extrem Ferran Rivera, que els anys anteriors havia jugat amb el Joventut Handbol Mataró.

Considereu que sou l’equip revelació de la temporada?
Ara per ara, podríem considerar que sí, juntament amb l'inici que també ha fet el Sant Esteve Sesrovires... Però s'ha de veure com acabem.

Sou un equip amb els gols molt repartits. És aquesta l’arma del equip vostre equip?
Jo considero que la nostra arma és el treball que fa aquest equip cada entrenament i cada partit, no tenim cap "nom" en el equip i tots tirem del carro.

El triomf contra el Sant Esteve us va donar la moral que necessitàveu per guanyar a camps com el del Vendrell?
Pot ser, però hem tingut el Nadal pel mig, crec que és més per la trajectòria ascendent que portem, en quant a joc, intensitat i en l'ambició d'un equip jove i novell a la categoria.

Com afronteu aquest tram final de lliga. Mirant avall per assegurar la permanència o mirant cap amunt?
L'afrontem partit a partit. Si que és cert que l'objectiu del club és la permanència però hem fet gran part del treball a la primera volta, que ni nosaltres ens esperàvem a l'inici. D'aquí que al vestidor s'hagi ampliat l'objectiu en quedar el més amunt possible, però sobretot ho recalco, encara no tenim res fet.

A nivell personal, has deixat el Mataró per venir a Montcada. Estàs satisfet de la teva aposta?
Doncs sí, però deixa'm aclarir que no vaig marxar de Mataró per venir a Montcada. No només deixava Mataró sinó també la categoria, i anava a jugar a Primera Catalana amb el Creu Alta de Sabadell, amb els amics, quan vaig rebre la trucada de Montcada. Llavors vaig decidir seguir a la categoria i per proximitat respecte casa meva.

Fem una porra: Quins equips creus que acabaran la lliga en els dos llocs de privilegi?    
Jo apostaria pel Bordils, que a més ja hem jugat contra ells i estan molts forts aquesta segona volta tàctica i físicament. I l'altre plaça apuntaria per La Roca.

 

Entrevistes