updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut guanya amb una extraordinària segona part

  • Escrit per TOTMATARÓ.cat

El Joventut ha sabut remuntar un partit que tenia molt complicat al descans davant del Sarrià, i d'aquesta manera s'ha fet amb un triomf vital de cara a obtenir la permanència a la categoria de 1a Estatal un any més.
 


Primera part fluixa de l'equip local
El rival és el campió de la temporada passada però vingut a menys, tot i que en els darrers partits ha fet una millora important, però el Joventut no semblava estar en el seu millor moment, cosa a la qual s'hi va afegir al lesió d'una peça important com Toni Busquests en un partit d'entrenament del dimecres, i això feia preveure un partit igualat. I el que ha estat és un partit amb dues cares ben oposades.
A la primera part hi ha hagut un frec a frec constant, fins que en els deu darrers minuts, diverses precipitacions locals, amb pèrdues de pilota, davant la defensa molt pressionant dels visitants, han propiciat els contraatacs visitants i al descans els sarrianencs dominaven per 4 gols.
 
El Joventut remunta quatre gols en dos minuts
El descans ha caigut de manera providencial per a l'equip de Juanan Garcia, que ha sortit amb una altra cara a la segona part, i en menys de 2 minuts s'han remuntat els 4 gols. Amb una defensa fortíssima i la bona actuació de Carlos del Viejo a la porteria (Oriol Mas també havia estat bé però havia quedat "abandonat" per la seva defensa en el tram final), s'ha posat per davant  i a partir d'aqui ha estat l'equip gironí el que ha perdut el senderi i això ha permès que el Joventut acabés guanyant fins i tot plàcidament, amb una gran eficàcia de l'habitual Sergi Rodríguez, el màxim golejador d'aquest grup de 1a Estatal, l'extrem Marc Martínez, que ha sabut aprofitar els minuts de més que ha tingut per l'absència per lesió d'un altre esquerrà com és Busquets, rematant des de l'extrem dret i al contraatac.

JOVENTUT MATARÓ- SARRIÀ DE TER 34-27

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Carlos del Viejo (porters); Nil Vidal, Gerard Hernàndez (2), Oriol Mas (2), Raul Escoda, Marc Martinez (9), Daniel Aguilera (1), David Pedragosa (3), Sergi Rodríguez (9), Oriol Garcia Milà (1), Guillem Fàbregas (2), Bernat Muñoz (3), Bernat Bonamusa (2).
SARRIÀ: Iglesias i Pórtulas porters; Torres, Fina (4), Nito (3), Ribas, Palomeras (1), Baeza (5), Junquera (1), Solé, Gutierrez (1), Mornas (2), Cañigueral (1), Iglesias, Rodriguez (9).
PARCIALS CADA 5': 1-3, 4-5, 5-6, 6-8, 10-12, 12-16 descans; 17-18, 21-19, 22-22, 26-23, 28-24, 34-27.

Entrevistes