updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Albert Falguera: "La feina i la constància tenen el seu premi"

Albert Falguera. Foto: CHSES.net Albert Falguera. Foto: CHSES.net

"La nostra defensa ha estat un dels nostres punts forts durant tota aquesta primera volta". Albert Falguera (Sant Esteve)

A només un partit d’acabar la primera volta, quina valoració fas de la mitja temporada del Sant Esteve?
Doncs ara mateix estem en una posició més que privilegiada ja que pràcticament hem aconseguit l'objectiu principal que era mantenir-nos un any més a 1a nacional. Vist com havia anat la temporada anterior la valoració no pot ser més que positiva ja que ens permet plantejar-nos altres objectius més ambiciosos com lluitar per arribar al final de la lliga amb opcions d'estar en les dues places capdavanteres de la lliga.

Us esperàveu estar lluitant per les primeres posicions?
Realment no ens esperàvem estar on estem a principi de temporada, i més si tenim en compte els resultats de les darreres temporades, però s'ha demostrat que la feina i la constància tenen el seu premi i és tot un plaer poder mirar la classificació i veure'ns en aquesta quarta plaça amb opcions a tot encara.

I ara, us marqueu algun objectiu més ambiciós?
Vistos ja gairebé tots els equips, tan sols ens falta el Montcada (amb qui ja vam jugar un partit de pretemporada) l'objectiu que ens marquem, com ja he comentat, és arribar al final de la lliga amb opcions de disputar-nos les dues primeres places amb el grup d'equips capdavanters del grup.

A només dos gols de La Roca, sou el segon equip menys golejat de la lliga. És aquesta la clau de la bona marxa de l’equip, o és una anècdota?
La nostra defensa ha estat un dels nostres punts forts durant tota aquesta primera volta i crec que si que és una de les claus de la nostra posició. Hem aconseguit tenir una regularitat en aquesta faceta del joc. En aquesta categoria tots els equips tenen jugadors capaços de desequilibrar a nivell individual, i el treball i esforç col·lectiu en defensa ens ha servit molts cops per contrarestar els punts forts de cada equip.

Com us ho heu fet per fer de la vostra pista un autèntic fortí?
Aquest any hem aconseguit de nou tornar a omplir el pavelló de St Esteve quan juguem com a locals. No sé, no hi ha receptes màgiques més que treball i no baixar mai els braços ni donar cap pilota per perduda, a partir d'aquí és més fàcil si a sobre tens una afició que t'ajuda.

Si haguessis d’apostar per qui acabarà en plaça d’ascens, per qui te la jugaries?
Si me l'haig de jugar et diria que La Roca i Sant Esteve... a veure què passarà...

Entrevistes