updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

LA PRÈVIA DE LA 1a ESTATAL: 12a Jornada

Interessantíssima jornada al grup C de Primera Estatal, amb dos grandíssims partits i tres derbis. El partit de la jornada: Bordils- Sant Martí Adrianenc.

EL PARTIT DE LA JORNADA:

Bordils (3r)- Sant Martí Adrianenc (2n)

Un dels dos líders té una dura prova de foc en una pista on fins ara només ha guanyat i de forma una mica inesperada el Palautordera fa quinze dies. Els bordilencs s'han refet guanyant a Sarrià en el derbi gironí i no voldran tornar a fallar a casa. Però atenció perquè el visita el Sant Martí que fins ara és amb diferència l'equip que n'ha marcat més, amb el rècord de 51 marcats a Mataró, i a més és l'únic equip que ha guanyat tots els seus partits jugats fora de casa. De ben segur serà un partit trepidant i intens, digne de veure'l.
La temporada passada el Bordils va apallissar per 42-27 i l'anterior el partut va acabar amb empat a 26.

Sant Esteve Sesrovires- Granollers B

Tampoc s'ha de menysprear el que es juga a Sant Esteve Sesrovires. El "Sanes" va posar les coses molt difícils a la pista del Sant Martí Adrianenc i ara voldrà fer valer el factor de la seva pista, on fins ara ha guanyat els cinc partits jugats (junt amb La Roca és l'únic equip que ho pot dir això). I a més és l'equip menys golejat del grup. Però atenció perquè el visita el filial del Granollers que va a més i va apallissar l'OAR.
En les cinc darreres temporades hi ha hagut quatre victòries visitants (la temporada passada per 33-35) per un sol triomf local fa dues temporades per 36-27.

"Derbi" 1: BM La Roca - Joventut Handbol Mataró

Un dels dos líders rep el Joventut Mataró en un derbi, que ho és per la proximitat entre les dues poblacions tot i no ser de la mateixa comarca, que en altres temporades era molt més igualat del que ara es pot preveure entre un equip reforçat i un que s'ha afeblit respecte la temporada passada, en que el resultat va ser de victòria local mínima per 28-27.
En els cinc enfrontaments a 1a Estatal entre els dos equips fins ara jugats hi ha dos empats (temporades 09-10 i 03-04), dues victòries locals (05-06 i 10-11) i una victòria visitant (temporada 2004-05 per 31-33).

 

A la resta de partits l'interès sembla centrat en buscar punts per defugir la zona de descens.

 Derbi 2: Esplugues - Gavà

Derbi del Baix Llobregat en el qual l'equip local voldrà enfonsar els gavanencs una mica més a la penúltima posició. Fins ara l'Esplugues a la seva pista només ha pogut derrotar el cuer, mentre que el Gavà a fora només ha puntuat una vegada, això sí en una pista no pas fàcil com és la del Vendrell.  
La temporada passada el resultat va ser 37-28.

Derbi 3: OAR Gràcia- Salle Montcada 

Derbi del Vallès Occidental, amb dos equips sobretot el local, que necessiten punts per allunyar-se de la zona de descens. Els nervis poden fer mal en l'equip local davant d'un rival molt lluitador i que sembla que va adaptant-se a la categoria, com ho demostren les seves dues darreres victòries consecutives a casa davant Esplugues i Gavà.

Vendrell - Sarrià 

Al Vendrell s'enfronten un dels equips revelació contra la gran decepció fins ara, un Sarrià, que després d'un inici fatal, ara encadena una de cal i una de sorra. Possiblement li haurà fet mal la derrota en el derbi però buscaran la reacció en terres tarragonines.
La temporada passada el resultat va ser 27-31

Dominicos - Palaurordera

Els vallesans després d'haver guanyat a Bordils van ensopegar a casa davant del Vendrell i ara no poden fallar a la pista d'un Dominicos, que tot i que va fer patir el Joventut Mataró fins el final, no ha guanyat ni un punt a la seva pista.
La temporada passada el resultat va ser 31-28

 

Els horaris de la 12a Jornada

Esplugues- Gavà    dissabte 10, 17:30  Esportiu La Plana
OAR Gràcia- Salle Montcada diumenge 12:30  pavelló OAR
S.Esteve Sesrovires- Granollers B dissabte 19:30 Pavelló Sanes
Bordils- S.Martí Adrianenc  dissabte 10 19:30 pavelló Bordils
Vendrell- Sarrià  dissabte 1o a les 18 hores Pavelló Vendrell
Dominicos- Palautordera dissabte 10 a les 18:30 al PDM Ciudad de Zaragoza
La Roca- Joventut Mataró diumenge 11 12:30 P.Municipal La Roca)

Entrevistes