updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Jordi Rodríguez (Sarrià): “De mica en mica li estem fotent més canya”

  • Escrit per ELOI SIVILLA

Parlem amb Jordi Rodríguez, jugador de la Unió Esportiva Sarrià de Primera Estatal, un equip que està passant pel seu millor moment de la temporada.

Com veus la temporada que està fent l’equip?
Estem seguint la línia d’aquestes dues darreres temporades. Comencem fluixos i a mida que avança la temporada anem endavant. Sembla que l’equip comenci a veure-les venir, però un cop arrenquem, els resultats arriben.

En les darreres tres jornades heu sumat cinc punts, esteu en el millor moment de forma de la temporada?
Potser el millor no, perquè espero la que ratxa continuï i sumem més punts en els propers partits, però la veritat és que aquest és el millor moment de l’equip del que portem fins ara de temporada. El problema que vam tenir al principi de lliga és que vam tenir problemes amb les lesions, però a mida que hem anat recuperant efectius l’equip ha millorat molt i de mica en mica li estem fotent més canya.

La setmana passada va guanyar de dos gols a casa a l’OAR, tots els partits costen de guanyar oi?
Sí, la veritat és que tot està molt igualat, tret dels quatre equips de dalt, tots els altres estem molt igualat i estem ficats tots el el mateix sac. Tot el que sigui puntuar és bo, encara que sigui un punt com el que vam aconseguir ara fa dues setmanes a la pista de la Salle és bo. La setmana passada vam guanyar a casa i és el que hem de fer fins al final, treure tots els punts que puguem a casa i esgarrapar el que es pugui fora de casa. Si fe això no tindrem cap problema per mantenir la categoria i anirem endavant.

Enguany la lliga està molt polaritzada. Els quatre de dalt i després tots els altres equips. Això és positiu?
Jo crec que això no és positiu ni negatiu. Nosaltres sortim cada temporada amb l’objectiu de mantenir la categoria i seguir jugant a Estatal. Per tant quan més equips hi hagi implicats en aquesta lluita millor per nosaltres. Això fa que ens juguem les garrofes amb més equips i que tot estigui més igualat i puguis jugar més partits de tu a tu.

Aquesta setmana us visita l’Esplugues, un dels equips de dalt. A la primera volta vau perdre allà 41-27, això fa que afronteu el partit amb més ganes?
Sempre que jugues contra un dels equips que estan a dalt afrontes el partit amb una motivació extra. Sempre és especial jugar contra un dels equips de part alta que estan lluitant pel títol i que potser la temporada que ve jugaran una categoria per sobre. Després, si a la primera volta et donen un repàs com el que ens van donar encara tens més ganes d’intentar guanyar. Sabem que serà un partit molt complicat, però nosaltres anirem a guanyar el partit com anem sempre, després si el rival mostra a la pista que té un nivell superior i perdem el felicitarem, però s’ho hauran de guanyar a la pista.

Ara esteu en un bon moment, l’objectiu continua sent només la permanència, o voleu lluitar per la cinquena plaça, aquest títol simbòlic de ser el millor dels tots els altres?
Com dius ara mateix estem molt bé i com més amunt quedem millor. Però primer hem d’assolir l’objectiu principal de la temporada que és la permanència i quan abans millor. Està clar que ens agradaria acabar cinquens, això voldria dir que hem una bona temporada, però ara hem d’anar partit a partit i el temps dirà on acabem. El que està clar nosaltres sempre hem mirar endavant i no pas enrere.

Entrevistes