updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Quirze cau per la mínima a Sant Esteve

  • Escrit per M.NÚÑEZ / H. SANT QUIRZE
Imatge del partit de la 1a volta Foto: Èric Pardo Imatge del partit de la 1a volta

Treballada victòria local que trenca la petita ratxa que encadenaven els “kiris”

El CH Sant Esteve Sesrovires ha superat a l’Handbol Sant Quirze en un disputat partit que s’ha decidit als darrers instants, desprès de treballar de valent contra un equip que, tot i presentar alguna baixa important, no ha posat les coses gens fàcils als locals i que ha arribat al descans amb avantatge.

Tot i així, el Sant Quirze ha sortit molt erràtic als primer minuts, cosa que han aprofitat els del Baix Llobregat per comandar el marcador i agafar el primer avantatge al marcador. El Sant Quirze no es trobava còmode i al camp i ha anat a remolc durant els primers vint minuts. El Roger Pujol anotava el 10-7 al marcador, moment que els quirzetencs han aturat el partit demanant temps mort. Els verd-i-vermells s'han asserenat i, coincidint amb un seguit de pèrdues de pilota locals, han aconseguit arribar al descans amb avantatge al marcador, 14-15, després d'un gran parcial de 1-5 amb 4 gols gairebé consecutius de l'Àlex Bonilla.

A la represa, el Sant Esteve ha tornat a sortir molt fort, i ha capgirat la dinàmica per tornar a agafar les regnes del partit i del marcador amb un parcial de sortida de 4-1. El Sant Quirze ha tornat a aturar el partit, però ha continuat remant a contracorrent, ja que els locals han marxat de cinc gols al marcador (25-20), al quart d’hora de la represa.

Lluny de sentenciar el partit, els locals s’han vist obligats a demanar temps mort, ja que els quirzetencs han reaccionat amb la seva característica entrega. Lluny de trencar el partit, el Sant Quirze ha escurçat encara més les diferències fins arribar als darrers deu minuts, un gol per sota al marcador: 26-25. El “rush” final ha estat molt igualat, i amb decisions arbitrals polèmiques a banda i banda, però on el Sant Esteve ha estat més encertat i ha acabat emportant-se dos punts molt importants. El marcador final: 32-31.

Destacar per part local, el Jacob Gràcia i el Roger Pujol, màxims anotadors del seu equip. Per part de l’Handbol Sant Quirze, els joves Carles Carrillo i Francesc Altès han estat els màxims golejadors.

CH SANT ESTEVE SESROVIRES 32-31 SANT QUIRZE

CH SANT ESTEVE SESROVIRES: Xavi Pérez - 8 aturades - i Guille Sanz (porters); Isidre Campanyà (3), Carles Cabello (2), Jaume Sesplugues (3), Jacob Gràcia (7, 2p), Guillem Juncà, Marc Folch (4), Òscar Visa (3), Roger Pujol (5), Gerard Llobet, Julià Castelló (2), Víctor Ridao (3) i Xavier Ferri. Entrenador: Marc Madruga.
HANDBOL SANT QUIRZE: Carles Bonàs - 6 aturades - i David Jornet - 3 aturades - (porters); Manuel Alijarde, Israel Damont, Albert Madriles (3), Francesc Altès (6), Albert Miquel (1), David Perelló (2), Albert Puig (4), Carles Carrillo (8), Àlex Bonilla (4, 2p), Xavi Roca (3) i Carlos Heredia. Entrenadors: Ramon Plans i Txus García.
MARCADOR: 1-0, 5-3, 6-6, 10-8, 13-10, 14-15 (descans) 18-16, 21-18, 25-20, 27-25, 29-28 i 32-31 (Final).

Entrevistes