updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sanes aconsegueix un triomf in extremis a Sabadell dedicat a Falguera

  • Escrit per CHSES.net / CATH
L'equip del Sant Esteve Sesrovires Foto: @ccabello14 L'equip del Sant Esteve Sesrovires

Gran partit i important victòria com a comiat –d'aquesta temporada– d'un extraordinari jugador, l'Albert Falguera, que aquest dilluns dóna inici al seu somni, una il·lusió, una aventura. Des del CH Sant Esteve li desitgen el millor a l'Albert en el seu viatge, fins l'estiu vinent quan de ben segur que l'estaran esperant.

Desprès d'un primer temps amb molta igualtat, bon joc i emoció, es va arribar al descans amb avantatge local per 12 a 10 gols. A la represa tot seguia igual, bon joc per part dels dos equips, molts gols. Desprès de molts empats, i contínues alternatives, l'OAR Gràcia de Sabadell va encarar els darrers tres minuts del partit amb avantatge per 30 a 28 gols. Llavors però, dos gols de Marc Folch deixaven un empat a 30 gols al minut 28:34.

Després de dos temps morts demanats per a cada entrenador a l'ultim minut de l'encontre, els sabadellencs van desaprofitar la seva darrera oportunitat, i tot seguit la sort va anar de cara pels sesrovirencs, quan l'Òscar Visa marcava el gol de la victòria a toc de botzina que decidia el partit i els 2 punts cap a Sant Esteve Sesrovires. Una gran victòria que permet als sesrovirencs mantenir-se en el seu privilegiat cinquè lloc a la taula classificatòria. Sense dubte, gran treball el que està fent el nou entrenador, el gironí Marc Madruga, aprofitant l'experiència dels jugadors més veterans, i l'esforç, empenta i superació, dels més joves.  

OAR Gràcia 30-31 Sant Esteve Sesrovires

OAR. GRÀCIA SABADELL: Tomàs Camps, Arnau Conejero, Didac Curia (7), Didac Domínguez (10), Alberto Escudero (2), Marc Fenoy (2), Gerard Francès (1), Gerard Gomis, Francesc Laliga (4), Eric Rocher, Pere Vaquer (3), Bernat Abadal (1), Lluis Madico i Oriol Torra.
CH. SANT ESTEVE SESROVIRES: Xavi Pérez, Juan Cañamero, Carles Cabello (1), Isidre Campanyà (4), Jordi Cros, Albert Falguera (4), Marc Folch (4), Jacobo Gracia (5), Quim Peropadre, Roger Pujol (7), Òscar Visa (3), Julià Castelló (2), Victor Ridao (1) i Jaume Sesplugues.
Marcador cada 5':  1-1, 3-3, 6-5, 6-7, 8-8 i 12-10, descans; 14-14, 17-18, 20-21, 24-23, 28-26 i 30-31.

Entrevistes