updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Derrota del Vendrell davant un Esplugues que segueix líder

  • Escrit per CEH VENDRELL
Derrota del Vendrell davant un Esplugues que segueix líder Foto: http://clubescolahandbolvendrell.wordpress.com

Derrota previsible del CEH Vendrell davant de l'Handbol Esplugues que visitava als locals com a líder invicte després de 3 jornades i que després d’aquesta victòria continua en els llocs capdavanters de la classificació tot i que els vendrellencs no els hi van posar gens fàcil.

El CEH Vendrell es presentava al partit amb força baixes degut a diferents motius, laborals, per sanció i lesionats, cosa que feia la ja de per si complicada visita del líder encara més complicada. Tot i això els jugadors locals van demostrar la veterania que se’ls suposa i durant bastants minuts van manar en el marcador i només a la part final quan ja el físic va minvar van perdre les opcions de puntuar davant d’un equip molt més complert en tots els aspectes.

El primer parcial va ser de 11 a 12 per als visitants. El CEH Vendrell va resistir molt bé aquest primers trenta minuts i fins i tot va estar per davnt en el marcador oferint una gran efectivitat de cara a porteria i buidant-se en defensa per deixar en només 12 gols a un dels equips més golejadors que fins ara hi ha en la categoria.

El segon parcial va ser 12 a 16 per al Handbol Esplugues. La condició física va passar factura als jugadors locals i degut a la baixa de diferents homes importants per a l’equip les rotacions habituals no es van poder fer i en una categoria tant exigent com auesta els petits detalls són molt importants i aquest desgast va provocar errades en llençaments clars que van permetre a l’equip rival obrir una petita escletxa en el marcador que els vendrellencs ja no van poder remuntar.

CEH Vendrell 23-28 Handbol Esplugues

Link amb la crònica original a la web del Vendrell

Entrevistes