updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Vendrell supera per la mínima al Joventut Mataró

  • Escrit per TotMataro.cat
El Vendrell supera per la mínima al Joventut Mataró Foto: Tot Mataró (ARXIU)

El Joventut Handbol Mataró havia fet la setmana passada un excel·lent inici de campionat davant el Banyoles convertint-se en el primer líder de la competició, però avui dissabte a la tarda ha perdut aquesta posició ja que no ha pogut treure res de la seva visita al Vendrell, un equip que, si bé no és dels forts de la lliga, és molt fort quan juga a casa seva. L'equip de Juanan Garcia ha anat quasi sempre a remolc i tot i els esforços fets en el darrer tram no s'ha pogut aconseguit puntuar.

L'equip local ha defensat al límit i això li ha servit perquè el Joventut no es trobés mai còmode en atac. A l'altra banda els tarragonins amb un joc lent però efectiu, i amb l'efectivitat dels dos veterans puntals de l'equip tarragoní, com Mario Fernàndez i Carrero, han trencat la defensa mataronina. Al descans el Vendrell ja dominava de tres i després durant la segona part la diferència s'ha ampliat fins als sis gols, amb l'atac groc-i-negre fallant molt xuts, gràcies també a la bona actuació del porter local Olivares.
Al final la millor condició física mataronina s'ha notat, la defensa ha intensificat el seu rendiment, i s'ha pogut treure el contraatac, però ha estat insuficient per remuntar el partit, tot i que s'ha tingut en dues ocasions pilota per igualar el matx.

VENDRELL- JOVENTUT MATARÓ 29-28

HANDBOL VENDRELL: Olivares, Alonso, Cantero (1), Bofarull (4), José Maria Fernández, Malivern (2), Mario Fernández (7), Carrero (6), Cardona (8), Sánchez (1), Castro i Mimbrero.
JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Carles Román (4), Marcos Garcia (3), Marc Martínez (2), Dani Aguilera (2), David Pedragosa (4), Bernat Muñoz (3), Marc Fuster, Berenguer Chiva, Toni Busquets (6), Jan Bonamusa (3), Àlex Bosch (1), Bernat Bonamusa.

MARCADOR CADA 5': 1-1, 4-3, 6-5, 8-8, 10-9, 15-12 descans; 17-14, 21-16, 24-18, 25-21, 27-24, 29-28.

Entrevistes