updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Una mala segona meitat enfonsa la Garriga a Palautordera

  • Escrit per H. LA GARRIGA

Uns molt bons 35 primers minuts de La Garriga s'espatllen amb un parcial 8-1

Màxima igualtat a la primera meitat, on no hi va arribar a haver mai un avantatge de més d'1 gol a favor de cap dels dos equips. L'Handbol la Garriga Diselmatic colpejava a partir del llançament exterior de Gerard Hernández o dels gols del pivot Roger Vila i l'Handbol Palautordera responia amb ràpids atacs finalitzats per Jordi Pujol i Jordi Deumal, arribant amb 15-16 al descans després d'un gol des dels 7 metres a temps parat per la Garriga.

Els 5 primers minuts de la segona part van seguir amb la mateixa tònica, atacs llargs però finalitzats en llançament exterior per part dels visitants i atacs molt mòbils amb llançaments en proximitat dels locals, fins que va arribar el ja habitual moment de desconnexió que és recorrent en cada partit de l'Handbol la Garriga. Aquesta setmana va durar 11 minuts, del 16-18 del minut 35 al 24-19 del minut 46. Encara quedaven minuts de sobres per poder capgirar el marcador, però les dinàmiques eren totalment oposades, el Palautordera estava en clara tendència ascendent i la facilitat ofensiva de la Garriga havia desaparegut de cop i volta, passant d'anotar 16 gols a la primera part a simplement marcar-ne 4 en 20 minuts.

Al veure que la distància no s'anava reduint a mesura que passaven els minuts, la Garriga va avançar la seva defensa buscant recuperacions ràpides de pilota per a acostar-se en el marcador, que si bé va provocar varis contratacs visitants seguits, el Palautordera s'hi va adaptar ràpidament i va matar el partit a falta de 5 minuts.

Handbol Palautordera 34-25 Handbol La Garriga Diselmatic

GOLEJADORS

Handbol Palautordera: Puig (3), Deumal (9), Cribillés (4), Pujol (6), Criado (1), Amargant (1), Comulada (2), Altimira (1), Buch (3), Pou (2), Sala (2)
Handbol la Garriga Diselmatic: Roger Vila (4), Pol Llopart (5), Gerard Hernandez (7), Roger Mas (1), Mario Martinez (6), Alberto Hernandez (2).

Entrevistes